Gjør en forskjell AS

Gjør en forskjell AS leverer produkter og tjenester som fremmer vekst og endring for individet og verden. Med troen på det ressurssterke mennesket, har vi en frisk, helhetlig og løsningsfokusert tilnærming.


Direktesend kjærestekurs - online

Delta på vårt populære Kjærestekurs hjemme fra egen stue, eller der dere måtte ønske. Vi kommer til dere via skjermen og holder kurset der dere er. Det eneste som kreves er internettilkobling og at dere forplikter dere til å sette av tiden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 helg  

Parutvikling - nettkurs

Vi tilbyr parutvikling som nettkurs. Alle relasjoner kan formes, men det med å ta utgangspunkt i oss selv. Vi må først og fremst endre hvem vi er inn i relasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 4.990 kr  

Personlig vekst - nettkurs

Passer for deg som føler at du ønsker endring i livet. Kanskje du føler at du har prøvd alt. Kanskje har du vanskeligheter med å sette egne grenser og å stå opp for deg selv. Eller er du rett og slett klar for nye utfordringer, og ønsker å oppleve noe ekstraordinært.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 600 pr time kr  

Samtaler med ungdom - nettkurs

Vi tilbyr et nettkurs i 3 deler for deg som ønsker å styrke eller forbedre de relasjonene du har til ungdom i alderen 12 - 17 år.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr  

Sunn egoisme - nettkurs

Kurset der du vil lære kunsten å være tent uten å bli utbrent. Strekke deg uten at strikken ryker, og hvordan du enkelt kan ta bedre vare på deg selv og også ha energien til å ta vare på andre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.990 kr