Gjør en forskjell AS

Gjør en forskjell AS leverer produkter og tjenester som fremmer vekst og endring for individet og verden. Med troen på det ressurssterke mennesket, har vi en frisk, helhetlig og løsningsfokusert tilnærming.


Direktesend kjærestekurs - online

Delta på vårt populære Kjærestekurs hjemme fra egen stue, eller der dere måtte ønske. Vi kommer til dere via skjermen og holder kurset der dere er. Det eneste som kreves er internettilkobling og at dere forplikter dere til å sette av tiden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 helg  

Kjærestekurs på Farris Bad

Dette er et kurs i relasjonell-kompetanse og kommunikasjon skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, er nybakte foreldre som trenger å komme dere litt bort, eller dere allerede har levd et langt liv sammen.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik 31.10.2020 (+1) 1 helg31.10.2020 (+1) fra 10.650 kr  

Parutvikling - nettkurs

Vi tilbyr parutvikling som nettkurs. Alle relasjoner kan formes, men det med å ta utgangspunkt i oss selv. Vi må først og fremst endre hvem vi er inn i relasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 4.990 kr  

Samtaler med ungdom - nettkurs

Vi tilbyr et nettkurs i 3 deler for deg som ønsker å styrke eller forbedre de relasjonene du har til ungdom i alderen 12 - 17 år.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr  

Sunn egoisme - nettkurs

Kurset der du vil lære kunsten å være tent uten å bli utbrent. Strekke deg uten at strikken ryker, og hvordan du enkelt kan ta bedre vare på deg selv og også ha energien til å ta vare på andre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.990 kr  

Villmarksleir for ungdom

Vi tilbyr villmarksleir for ungdom. Dette er en uke der vi bor og oppholder oss ute i naturen både dag og natt. Lista over hva du vil erfare og lære ville blitt veldig lang hvis vi skulle tatt med alt her, men her er noe av det du garantert vil kunne når du drar hjem.

Sted Dato Varighet Pris
Horten Horten 09.08.2021 5 dager09.08.2021 5.300 kr