Ginos Mat & Reiseklubb

Ginos Mat & Reiseklubb AS er en liten bedrift som gir store opplevelser. Her arrangerer vi selskaper, matkurs og olivenoljekurs i unike omgivelser.

Jeg håper å kunne få dele min lidenskap for italiensk mat og kultur med dere!


Dessertkurs, - minimum 10 personer

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og grupper. Italiensk dessert er så mye mer enn tiramisu og pannacotta. La oss lære deg noen av de forfriskende søte hemmelighetene Italiensk kjøkken har å by på.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 700 pr pers kr  

Italiensk Pizzakurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr pizzakurs for bedrifter og grupper. Hvorfor smaker pizza bedre i Italia? I løpet av denne kurskvelden lærer vi deg alt om deigen, steking, og topping av verdens mest berømte rett!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 3 timer 600 pr pers kr  

Middelhavsmatkurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr middelhavsmatkurs for bedrifter og grupper. Har du lyst til å lære mer om italiensk kokkekunst og middelhavsmat? Våre kurs gir deg et innblikk i middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr  

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 750 pr pers kr  

Pastakurs - minimum 8 personer

Vi tilbyr pastakurs for bedrifter og grupper. Ingen kan pasta bedre enn Italienere. Lær av vår familie som var blant de første til å introdusere pasta til nordmenn. Det er ikke så vanskelig som du tror!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett ca 2 1/2 time 600 pr pers kr  

Vinsmaking - minimum 12 personer

Vi tilbyr kurs i vinsmaking for bedrifter og grupper. Ginos Mat & Vin Reiseklubb importerer vin fra hele Italia. Utover de kjente og verdensberømte Italienske vinene har vi også kunnet anskaffe særegne produkter som kommer fra mindre vingårder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett Ta kontakt kr