Gateway AS er et helnorsk, frittstående kurssenter og konsulentselskap for IT-bransjen. Beliggende meget sentralt i Oslo sentrum, tilbyr vi kurs og seminarer for privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser.

Gateway AS ble etablert i 1992 og anses for å være et av de eldste og mest erfarne kursfirmaer og konsulentselskap innen vårt område i Norge.
Vår erfaring og grundige kjennskap til markedet gjør oss fleksible og tilpasningsdyktige overfor kundenes varierte behov. Samtidig gjør vår kompetanse oss til en stødig, helhetlig samarbeidspartner for alle som ønsker en oppgradering av sin IT-kunnskap og/eller tilgang til profesjonelle konsulenter på varierte områder.

Vårt mål er at kundene våre alltid skal kunne møte nåtid og fremtid med riktig type kunnskap og en bred, faglig oppmerksomhet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Access grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Access. På kurset vil deltakerne få en innføring i hva en Access database er, og hvordan den fungerer. Deltakerne vil deretter lære å utvikle en relasjonsdatabase fra bunnen, og lage skjemaer og rapportrutiner for denne databasen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.400 kr  

Access videregående

Vi tilbyr videregående kurs i Access. Målsettingen med dette kurset er å gi deltakerne en videregående innføring i utviklingen av relasjonsdatabaser vha. MS Access . Kursdeltakerne vil lære å benytte VBA for programmering av Access Objekt Model.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 10.500 kr  

Adobe Dreamweaver grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Adobe Dreamweaver. Målsettingen er at etter fullført kurs skal kursdeltakeren beherske det som trenges for å lage enkle websider i Dreamweaver. Kursdeltakeren vil også ha kjennskap til hva som må tenkes på når det gjelder planlegging av en website.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 9.900 kr  

Adobe Flash avansert

Målsettingen er at deltakerne skal etter fullført kurs beherske lett avansert bruk av animeringsverktøyene, samt klargjøring av knapper for bruk i de nye funksjonene i Dreamweaver. Deltakerne vil også få kjennskap til dypere programmeringsmuligheter (Actionscripting) i Flash.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.600 kr  

Adobe Flash grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Adobe Flash. Målsettingen er at deltakerne skal etter fullført kurs kjenne til ideene og teknikkene bak Flash, og beherske de grunnleggende delene av programmet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.500 kr  

Adobe Illustrator grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Adobe Illustrator. Målsettingen er at etter fullført kurs skal kursdeltakerne ha kjennskap til programmets fundamentale konsepter og beherske de viktigste funksjonene. Man skal kunne lage enkle illustrasjoner, logodesign osv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 13.500 kr  

Adobe Indesign grunnleggende

Etter fullført kurs skal kursdeltakerne ha kjennskap til programmets grunnleggende konsepter og beherske de viktigste funksjoner. Under kurset produserer vi forskjellige trykksaker som rapporter, annonser, visittkort mm. og lærer å bruke Indesign gjennom praktiske oppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.500 kr  

Adobe Photoshop grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Adobe PhotoShop. Målsettingen er at etter fullført kurs i Photoshop skal deltakerne ha fått oversikt over Photoshops verktøy, paletter og menyer, ha kjennskap til Photoshops muligheter, og beherske de viktigste funksjonene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 9.900 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>