Gateway AS er et helnorsk, frittstående kurssenter og konsulentselskap for IT-bransjen. Beliggende meget sentralt i Oslo sentrum, tilbyr vi kurs og seminarer for privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser.

Gateway AS ble etablert i 1992 og anses for å være et av de eldste og mest erfarne kursfirmaer og konsulentselskap innen vårt område i Norge.
Vår erfaring og grundige kjennskap til markedet gjør oss fleksible og tilpasningsdyktige overfor kundenes varierte behov. Samtidig gjør vår kompetanse oss til en stødig, helhetlig samarbeidspartner for alle som ønsker en oppgradering av sin IT-kunnskap og/eller tilgang til profesjonelle konsulenter på varierte områder.

Vårt mål er at kundene våre alltid skal kunne møte nåtid og fremtid med riktig type kunnskap og en bred, faglig oppmerksomhet. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!


Praktisk Prosjektledelse

Vi tilbyr kurs i praktisk prosjektledelse. Kurset gir innføring i hvordan lede og styre prosjekter. Kurset følger en trinn for trinn opplæring hvor det gjennomgås teori etter metodikken Målrettet Prosjektstyring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager 18.000 kr