Fuglehundskolen AS

Fuglehundskolen AS er i dag et av Norges ledende kompetansesenter innenfor opplæring av fuglehunder og deres eiere.
Vi har et komplett tilbud til deg og din hund, enten det gjelder lydighetsdressur eller felttrening av fuglehunden.

Kursene er spesialtilpasset for fuglehunder, og sørger for at du når de målene du har satt deg. Våre elever og instruktører har svært gode resultater å vise til.

Kursene blir holdt kontinuerlig gjennom hele året.

Kursene er tilrettelagt for hunder i alle aldre. Vi hjelper dere fra den dagen dere mottar valpen, og til den dagen hunden er en ferdig utlært familiehund og jakthund.


På vårt kompetansesenter har vi også et lite eksklusivt hundehotell. Vi tar imot et begrenset antall hunder av alle raser. Dette medfører at vi kan gi hundene og deres eiere den maksimale trygghet og service som de fortjener.

Vær velkommen til oss.


Apportkurs

Vi tilbyr apportkurs. Med et apportkurs hos Fuglehundskolen lærer hunden din å finne skadeskutt fugl samt å apportere fugl uten å skade den.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 7 uker 3.790 kr  

Dressurkurs / valpekurs, Intensivt

Dette er et dressurkurs som bygger på valpekurset, og som gir svært gode resultater på kort tid! Målet for kurset er å befeste grunndressuren slik at hunden reagerer på dine signaler selv om den blir utsatt for andre fristelser.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 3.690 kr  

Hundekurs - Fugletrening

Lokk frem hundens jaktinstinkt gjennom tamfugltrening. Tamfugltrening trigger ikke bare hundens instinkter, men er også en av de mest effektive måtene å lære fuglehunden hvordan den skal reagere i ulike fuglesituasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1.290 kr  

Hundekurs - Privattime

Fuglehundskolen tilbyr privattimer for deg og din hund. I en privattime fokuserer instruktøren på deg og hunden din, og tar utgangspunkt i ønskede dressurmomenter eller eventuell problematferd.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 time 1.090 kr  

Hundekurs - Ro i oppflukt-trening

Vi tilbyr kurs i ro i oppflukt-trening - En hund som motstår absolutt alle fristelser. Disse timene er spesielt rettet mot trening på ro i oppflukt, og vi bruker ulike provokasjoner til å befeste dressuren.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 2 timer 1.050 kr  

Hundetrening i fjellet

Lær deg hvordan trene hunden til å bli en god jakthund. Vi gir deg råd og vink om hvordan du på best mulig måte kan trene hunden din til å bli en god jakthund. Du vil også lære hvordan du skal føre hunden når du trener og jakter med den.

Sted Dato Varighet Pris
Audnedal Audnedal 1 helg 3.995 kr  

Valpekurs

Valpekurs hos Fuglehundskolen gir et godt grunnlag for en harmonisk og god jakt og familiehund. På dette kurset lærer du hvordan du skal motivere valpen best mulig for å få frem riktig atferd. Valpen din får i tillegg sosial trening ved å ha omgang med andre hunder i trygge og kontrollerte former.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 4 uker 3.490 kr  

Videregående kurs 1 - Lydighet og jakttrening

Et perfekt dressurkurs for deg som ønsker å utvikle en god jakt- og prøvehund, eller jobbe videre med å få en lydig familiehund. Vi bygger videre på treningen fra intensivkurset, men øker vanskelighetsgraden og provokasjonene.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 7 uker 3.790 kr