Friluftshuset Sørenga

Friluftshuset ligger like ved Sjøbadet på Sørenga og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Her kan du leie kajakk eller melde deg på kurs, buldre, gjøre yoga, gå på inspirasjonskvelder med foredrag og filmer, finne godt turutstyr i butikken og engasjere deg frivillig i DNT Oslo og Omegn sitt arbeid.


Introkurs Kajakk

På kajakk introkurs blir du introdusert for kajakk, åre, vest og spruttrekk. Gjennom praktiske øvelser lærer du det grunnleggende ved håndtering av kajakk og padleteknikk. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Gressholmen Oslo, Gressholmen 3 timer 1250 kr  
Oslo, Sørenga Oslo, Sørenga 3 timer 1355 kr  
Ås Ås 3 timer 1350 kr  

Kajakk grunnkurs

Dette kajakk grunnkurset går over to dager med utgangspunkt på Friluftshuset, Sørenga. Kurset gir deg grunnkurs hav, som er andre trinn på våttkort-stigen. Kurset er et omfattende og grunnleggende kurs i teknikk, planlegging, miljø og sikkerhet.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 2 dager 3000 kr  
Oslo, Sørenga Oslo, Sørenga 2 dager 3190 kr  
Ås, Oppmøte er på kaja... Ås 2 dager 3190 kr  
Ås, Oppmøte er på kaja... Ås 3 timer Fra 650 kr  

Stand-Up padling kurs

På dette kurset blir du introdusert for SUP brettet, åre og vest. Gjennom praktiske øvelser lærer du det grunnleggende ved håndtering av brettet og padleteknikk. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sørenga Oslo, Sørenga 2 timer Fra 690 kr