Fjellmedisinkurs

Fjellmedisin tar for seg de viktigste og livreddende faktorene når hjelpen er mer enn 30 minutter unna! Nedkjøling, blødning, sjokk og enkle skader kan effektivt behandles med svært enkle midler og grep, kunnskapen redder liv, selv av personer uten medisinsk faglig bakgrunn! Oftest vil dette være aktuelt ute i naturen, men kan også være nødvendig kunnskap å ha i bynære strøk eller ved en bilulykke på en fjellovergang om man står der alene som første innsats og hjelpen er langt unna.
Fjellmedisin krever forståelse av de viktigste livreddende tiltakene, improvisering, kreativitet, og bruk av det utstyret og de midlene de fleste av oss allerede har med oss på tur. De vanligste skadene som kan oppstå kan være alt fra gnagsår, ankelovetråkk, forbrenning, fall gjennom isen eller et håndleddsbrudd. Men kan også innebære med kompliserte skader i forbindelse med aktiviteten/turen. Alle som bedriver et aktivt friluftsliv bør ha et forhold til fjellmedisin. Ta et kurs og vær forberedt!


Kurs i fjellmedisin

Vinteren er her igjen, ski preppes, bindinger sjekkes, isøkser slipes, sesongens skallbekledning er klar for å bli lekt i og man har meldt seg på skredkurs. Check!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 1.700 kr  

Kurs i fjellmedisin - På forespørsel for bedrifter og grupper

Vinteren er her igjen, ski preppes, bindinger sjekkes, isøkser slipes, sesongens skallbekledning er klar for å bli lekt i og man har meldt seg på skredkurs. Vi holder kurs i hele Norge. Ta kontakt for tilbud.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet