ExTek - Omega Holtan

ExTek AS er et kurs- og kompetansesenter, etablert i januar 2014, med hovedkontor på Bryne. Hva driver vi med: ExTek AS tilbyr kurs, opplæring, konsulent- og inspeksjonstjenester. All opplæring er i henhold til internasjonal standard. Vårt mål: Vi har som mål å være det beste kurs- og kompetansesenteret innen Elektro og Ex. Våre erfarne instruktører holder et høyt faglig nivå, og har fokus på at vi til en hver tid er faglig oppdatert, holder god kontakt med standardsettere, utførende personell og olje- og gassbransjen.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Ex grunnleggende

Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Etter endt kurs vil de ha tilstrekkelig kunnskap for å kunne delta i installasjon av Ex-utstyr på en sikker måte.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 3 dager 11.200 kr  
Tønsberg Tønsberg 3 dager 11.200 kr  

Ex grunnleggende - e-læring (norsk og engelsk)

Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs på norsk og engelsk. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 timer 4.700 kr  

Ex grunnleggende kombi

Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende klasserom og e-læring. Dette kurset kombinerer selvstudie med e-læring, samtidig som man samles i klasserom og går igjennom praktiske demonstrasjoner og eksempler som er nyttige i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag + 8 timer (klasserom + e-læri... 11.200 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag + 8 timer (klasserom + e-læri... 11.200 kr  

Ex grunnleggende repetisjon

Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende repetisjon. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Her gjennomgår vi oppdateringer av nasjonalt og internasjonalt lov- og regelverk, samt nyere anbefalinger.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dager 6.000 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dager 6.000 kr  

Ex vedlikehold - e-læring (norsk og engelsk)

Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs på norsk og engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 6.000 kr  

Ex vedlikehold - norsk og engelsk

Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold på norsk og engelsk. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 3 dager 11.200 kr  

Ex vedlikehold kombi

Vi tilbyr kombikurs i Ex vedlikehold. Dette kurset kombinerer selvstudie med e-læring, samtidig som man samles i klasserom og går igjennom praktisk gjennomføring og eksempler som er nyttige i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne E-læringskurs 5 moduler + 1 dag kla... 11.200 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 11.200 kr  

Ex vedlikehold repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs i Ex vedlikehold om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. I dette kurset repeterer vi Ex vedlikehold-temaet i klasserom og går raskt igjennom praktisk gjennomføring og eksempler som er nyttige i hverdagen i verksted.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 6.000 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 6.000 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>