Eriksen HMS Opplæring AS

Eriksen HMS Opplæring AS holder kurs innen asbest og muggsopp, og vi har i dag en stor andel av markedet i Norge. Siden oppstarten i 1987 har vi hatt opplæring på over 9000 kursdeltakere.

Tom Eriksen har, siden 1987, arrangert kurs over hele Norge. Hans spesialfelt er helse, miljø og sikkerhetsarbeider, med spesiell vekt på asbest og muggsopp problematikk. Selskapet Eriksen HMS AS ble etablert i 2007.

Eriksen HMS Opplæring AS har hatt oppdrag med både kursing og konsulentvirksomhet over hele verden, blant annet Kongo, Malta, Frankrike og England. Hovedmarkedet er likevel i Norge.


Asbestkurs - for bedrifter i hele Norge

Vi tilbyr asbestkurs for bedrifter. Forskrift om utførelse av arbeid stiller krav til virksomheter som skal arbeide med asbest. Alle som skal håndtere asbest skal ha særskilt opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Asbestkurs - nettkurs

Vi tilbyr asbestkurs som nettkurs. Arbeidstilsynet krever at arbeidstakere får den opplæringen, øvelsen og instruksjonen de trenger for å utføre arbeidet på en trygg måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.490 kr  

Asbestkurs - Kurs i asbesthåndtering

Eriksen HMS Opplæring arrangerer kurs i asbesthåndtering over hele landet. Kursene kvalifiserer de som gjennomfører dem til å håndtere asbest og følger alle den samme modellen:

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager fra 4.490 kr  
Bodø Bodø 3 dager fra 4.490 kr  
Grimstad Grimstad 3 dager fra 4.490 kr  
Hamar Hamar 3 dager fra 4.490 kr  
Stavanger Stavanger 3 dager fra 4.490 kr  
Trondheim Trondheim 03.12.2019 3 dager03.12.2019 fra 4.490 kr  
Ullensaker Ullensaker 3 dager fra 4.490 kr  
Ålesund Ålesund 3 dager fra 4.490 kr  

Muggsopp kurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr muggsopp kurs for bedrifter. Arbeidsgiver er pliktig, i følge forskrift om utførelse av arbeid å gi sine ansatte tilstrekkelig opplæring og kunnskap. Dette kan Eriksen HMS Opplæring bistå med.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr