Senk skuldrene sammen med mennesker som bryr seg. Kjenn smaken av fantastisk mat, laget fra grunnen på herlige, spanske råvarer. Kanskje vil du være med å lage ditt eget måltid? Bli med på et opphold med sunn og naturlig mat under Spanias sol! Når du deltar på våre kurs, får du samtidig en unik sjanse til inspirasjon og forandring.


Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold!

Kurset gir en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 6 dager 8.490 kr  

Indre ro for høysensitive

Velkommen til herlige dager på vakre Villa Dorothea Retreat i Spania. Disse dagene vil gjøre godt for både kropp og sjel. Det vil handle om deg, ditt liv med de utfordringer og gleder du har som høysensitiv.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 dager Fra 8.600 kr  

Livsstilskurs i Spania - med fokus på Diabetes

Vi tilbyr livsstilskurs i Spania - med fokus på diabetes. Vi bor på det fantastiske Akinon Resort og Spa i La Nucia, Spania. Her vil du delta i matkurs, forelesninger og gruppearbeid, trening/tur og sosialt samvær rundt måltidene.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 6 dager Fra 8.490 kr  

Yoga fresh - yogareise til Villajoyosa

Bli med på yoga ved soloppgang, matkurs, deilig mat og drikke, og sosialt felleskap ved Middelhavet! Vi drar tilbake til Villajoyosa - den fargerike gamlebyen med god mat, sjokolade, yoga og sol & strand.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 4 dager 4.490 kr