EKTE er et team med to psykologer og en par- og familieterapeut. Vi har spesialisert oss på metoder som skal hjelpe familier når livet blir strevsomt. Hos oss kan familier komme til samtale og ta opp alle problemstillinger knyttet til foreldrerollen, parforholdet eller familielivet. Det er opp til den enkelte familie å velge hvordan dere vil bruke oss, men vi vil gjøre vårt ytterste for å gi et tilbud tilpasset deres behov.

Ingen relasjoner er perfekte. Samtidig har vi tro på at kjernen i gode relasjoner ligger i å våge å åpne opp for det som er ekte. Det kan handle om å bli mer bevisst egne følelser, lære oss å regulere dem, og kommunisere på en måte som er nyttig i møte med andre. Gjennom å skape en større forståelse og aksept for egne og andres følelser, tror vi at vår evne til å møte hverandres emosjonelle behov utvides. I dette møtet skapes en viktig kontakt og et solid fundament for tilknytning og sunne relasjoner.


De vanskelige følelsene - emosjonsveildning av ditt barn

TO LEDIGE PLASSER! Det er krevende å være foreldre. EKTE er et seriøst privat firma som består av erfarne psykologer og familieterapeuter. Ukentlig holder EKTE kurs og tilbyr veiledning til foreldre. Vi underviser fagpersoner og veileder offentlige ansatt. Meld deg på vårt kurs og få gode verktøy

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 kvelder 1450 kr  

Er det noe å være redd for, da? Engstelige barn.

Engstelige barn blir ofte møtt på en av to måter: enten får de hjelp til å unngå det de er engstelige for, eller så presser vi dem. Begge deler kan øke angsten. Hva bør vi gjøre for å hjelpe barnet? Kurset er rettet mot foreldre og ansatte i skolen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer  

Kurs i barnehager - Den gode kontakten

"Den gode kontakten" er et foredrag for foreldre og barnehagepersonell. Vårt fokus er på barnets tilknytning og hvordan voksne på en god måte kan møte barnet når det har vanskelige følelser. EKTE kommer gjerne til din barnehage

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 2 timer  
Oslo Oslo 2 timer  

Tuning in to kids - bli en emosjonsveileder

Å være god på å veilede barnet ditt emosjonelt kan få større betydning enn du kanskje tror. Tuning in to kids er en metode som kan hjelpe foreldre å bli gode emosjonsveildere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 6 dager 3.300 kr  

Tuning in to kids privat - Bli en emosjonsveileder for ditt barn.

Å være god på å veilede barnet ditt emosjonelt kan få større betydning enn du kanskje tror. Tuning in to kids er metode som kan hjelpe foreldre å bli gode emosjonsveildere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 6 dager 4.900 kr  

Tuning in to teens - styrk relasjonen til din tenåring

Dette kurset handler om hvordan voksne kan støtte tenåringen og har som mål å inspirere og gi praktiske verktøy slik at dere kan ha det godt sammen

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 30.01.2020 3 kvelder30.01.2020 1950 kr