EKTE er et team med to psykologer og en par- og familieterapeut. Vi har spesialisert oss på metoder som skal hjelpe familier når livet blir strevsomt. Hos oss kan familier komme til samtale og ta opp alle problemstillinger knyttet til foreldrerollen, parforholdet eller familielivet. Det er opp til den enkelte familie å velge hvordan dere vil bruke oss, men vi vil gjøre vårt ytterste for å gi et tilbud tilpasset deres behov.

Ingen relasjoner er perfekte. Samtidig har vi tro på at kjernen i gode relasjoner ligger i å våge å åpne opp for det som er ekte. Det kan handle om å bli mer bevisst egne følelser, lære oss å regulere dem, og kommunisere på en måte som er nyttig i møte med andre. Gjennom å skape en større forståelse og aksept for egne og andres følelser, tror vi at vår evne til å møte hverandres emosjonelle behov utvides. I dette møtet skapes en viktig kontakt og et solid fundament for tilknytning og sunne relasjoner.


Robuste barn - Foreldremøte

Foreldremøtet vårt har vi kalt "Robuste barn". Foreldrene vil høre om ulike måter å møte barnets følelser på, hvordan skape en god kontakt med barnet i vanskelige situasjoner. Vi kommer til din barnehage. Ta kontakt for tilbud.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Tuning in to kids foreldreveiledning

Å være god på å veilede barnet ditt emosjonelt kan få større betydning enn du kanskje tror. Tuning in to kids er et foreldreprogram som styrker foreldres evne til å støtte barnet sitt emosjonelt. Vi tilbyr individuell veiledning til foreldre, både digitalt og ved et av våre kontor.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 5450 kr  

Tuning in to teens - individuell veiledning

Veiledningen har som mål å styrke foreldrenes relasjon til tenåringen. Du kan benytte deg av veiledning over video, eller på et av våre kontor.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 kvelder