Eana Academy

Eana Academy Har en visjon om er å levere kurs, utdanning innen personlig utvikling og naturterapeutisk medisin av høy kvalitet.

Våre kurs er basert på den nyeste vitenskapen og forståelsen av hvordan mennesket er satt sammen, og kropp, sinn og følelser henger sammen. Samtidig hedrer vi de urgamle natur medisinske tradisjonene.
Hos Eana Academy kan du være sikker på at du får kvalitet og ekte møter mellom mennesker.


Eana kraniosakral utdanning

Et studie i Kraniosakral terapi og sjamanistisk kroppsarbeide hos Eana Academy gir deg ikke bare fantastiske redskaper til å kunne helpe andre mennesker på et dypt fundamentalt nivå. Men det er en arena hvor du kan få utvikle deg sammen med likesinnede i trygge og kjærlighetsfulle omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 8 helger 45.500 kr  
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes 8 helger 45.500 kr  
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 8 helger 45.500 kr  

Eana Sjamanstisk healing og coaching

I sjamanistisk healing / konsultasjon bruker vi en kombinasjon av forskjellige healing verktøy, naturellementer og en coaching metode hvor du på en utrolig enkel og effektiv blir guidet til å finne svarene på dine spørsmål og utfordringer i livet inne i deg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 år 1.200 kr  

Grunnkurs i Massasje

Dette er et helhetlig massasje kurs over 3 deler som gir deg alle de viktigste redskapene du trenger for å kunne gjøre en effektiv og dyptgående massasje, teknikkene er svært virkningsfulle og designet for å frigjøre stress, uro og spenning på et fundamentalt plan.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 helger 13.500 kr  
Tromsø Tromsø 3 helger 13.500 kr  

Into The Wild retreat

- en sjamanistisk vandring over Finnmarksvidda

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 7 dager 8.800 kr