Droneakademiet AS

Har du kompetansen du trenger for å drive kommersielle droneoperasjoner? Å drive en dronevirksomhet er i realiteten som å drive et lite helikopterselskap. Her er det strenge krav til prosedyrer, risikoanalyser, loggføring og rapportering. I den nye "drone-forskriften" står det: § 36.Krav til pilot og fartøysjef . Pilot og fartøysjef må kunne demonstrere tilstrekkelige ferdigheter til at flyging kan skje sikkert og i tråd med regelverket. Ferdighetene må holdes oppdatert gjennom vedlikeholdstrening. UAA arrangerer kurs over hele landet. Vi tilrettelegger kurs når - og hvor du vil. Om behovet er et tilrettelagt kurs for dine ansatte på deres egen arbeidsplass, så bidrar vi gjerne til det.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Aerial mapping

Vi tilbyr kurs i Aerial mapping. Alt du trenger å vite om kartlegging med droner. Enten du vil lage 2D kart eller en 3D modell, lærer vi deg alt fra planlegging og gjennomføring av oppdraget slik du oppnår et vellykket resultat.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 5.950 kr  

Aerial mapping - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Aerial mapping i hele landet. Alt du trenger å vite om kartlegging med droner. Enten du vil lage 2D kart eller en 3D modell, lærer vi deg alt fra planlegging og gjennomføring av oppdraget slik du oppnår et vellykket resultat.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

BLOS (utenfor synsrekkevidde)

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde). Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.500 kr  
Drammen Drammen 2 dager 9.500 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 9.500 kr  
Sykkylven Sykkylven 2 dager 9.500 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager 9.500 kr  

BLOS (utenfor synsrekkevidde) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde) for bedrifter og større grupper. Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Crew Resource Management (CRM)

Kurset oppfyller spesifikk-kravene i SORA Operational Safety Objectives (OSO) CRM brukes av personell involvert i luftfartsoperasjoner. Konseptet baserer seg på bruk av ikke-tekniske ferdigheter, som samarbeid, situasjonsforståelse, beslutningstaking, stressmestring, teamsamarbeid og ledelse.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 4.495 kr  

Dronekurs - Veien til operatørgodkjenning - nettkurs

Vi tilbyr kurset Veien til operatørgodkjenning. Dette er et gratis nettkurs som hjelper deg i gang! Stadig flere selskaper begynner å se nytten av droner for å spare tid, drive mer effektivt og forbedre sikkerheten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 30 minutter Gratis kr  

Dronekurs Åpen A2

Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre droneoperasjoner i åpen kategori, underklasse A2. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 6.250 kr  
Sykkylven Sykkylven 1 dag 6.250 kr  

Droneledelse (operatørkurs )

Kurset i droneledelse er et komplett operatørkurs som setter deg i stand til å lede profesjonelle droneoperasjoner i spesifikk kategori. Lanseres januar 2021

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 12.500 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>