Droneakademiet AS

Har du kompetansen du trenger for å drive kommersielle droneoperasjoner? Å drive en dronevirksomhet er i realiteten som å drive et lite helikopterselskap. Her er det strenge krav til prosedyrer, risikoanalyser, loggføring og rapportering.

I den nye "drone-forskriften" står det: § 36.Krav til pilot og fartøysjef . Pilot og fartøysjef må kunne demonstrere tilstrekkelige ferdigheter til at flyging kan skje sikkert og i tråd med regelverket. Ferdighetene må holdes oppdatert gjennom vedlikeholdstrening.

UAA arrangerer kurs over hele landet. Vi tilrettelegger kurs når - og hvor du vil. Om behovet er et tilrettelagt kurs for dine ansatte på deres egen arbeidsplass, så bidrar vi gjerne til det.


 |  1 2   |  Neste side >>

Aerial mapping

Vi tilbyr kurs i Aerial mapping. Alt du trenger å vite om kartlegging med droner. Enten du vil lage 2D kart eller en 3D modell, lærer vi deg alt fra planlegging og gjennomføring av oppdraget slik du oppnår et vellykket resultat.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 5.950 kr  

Aerial mapping - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Aerial mapping i hele landet. Alt du trenger å vite om kartlegging med droner. Enten du vil lage 2D kart eller en 3D modell, lærer vi deg alt fra planlegging og gjennomføring av oppdraget slik du oppnår et vellykket resultat.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

BLOS (utenfor synsrekkevidde)

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde). Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 9.500 kr  
Drammen Drammen 2 dager 9.500 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 9.500 kr  
Sykkylven Sykkylven 2 dager 9.500 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager 9.500 kr  

BLOS (utenfor synsrekkevidde) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde) for bedrifter og større grupper. Flyging utenfor synsvidde (BLOS - beyond visual line of sight) er en operasjonstype som er forbundet med risiko. Her stilles det strenge krav til flygedyktighet og systemer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Drone RPAS intensivt teorikurs: E-eksamen

Vi tilbyr teorieksamen for Drone RPAS som intensivkurs. Fra 1. februar 2017, må du ha bestått luftfartstilsynets e-eksamen dersom du lovlig skal føre et RPAS fartøy i klassene RO2 og RO3.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 5.450 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.450 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 5.450 kr  
Ålesund Ålesund 1 dag 5.450 kr  

Dronekurs - Veien til operatørgodkjenning - nettkurs

Vi tilbyr kurset Veien til operatørgodkjenning. Dette er et gratis nettkurs som hjelper deg i gang! Stadig flere selskaper begynner å se nytten av droner for å spare tid, drive mer effektivt og forbedre sikkerheten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 30 minutter  

Flytelefoni

Flytelefonisertifikatet gir deg rett til å snakke på flyradio. Flytelefonisertifikatet er et frittstående sertifikat som benyttes av dronepiloter og andre luftromsbrukere som flyr mikrofly, hang- og paraglider.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.490 kr  

Multicopter RO1 operatør

Vi tilbyr kurs i BLOS (utenfor synsrekkevidde). Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 6.250 kr  
Drammen Drammen 1 dag 6.250 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 6.250 kr  
Sykkylven Sykkylven 1 dag 6.250 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 6.250 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>