Doglife Hundeskole

Her finner du en oversikt over kurs fra Doglife Hundeskole.


 |  1 2   |  Neste side >>

Aktiviseringskurs - Gøy med hund

Vi tilbyr aktiviseringskurs. Her legger vi opp til aktiviteter en kan gjøre innendørs. Dette er øvelser som nesearbeid, triks og praktisk oppgaver hvor hunden kan hjelpe deg i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.150 kr  
Trondheim Trondheim 6 kvelder 2.150 kr  

Engasjementskurs - hvordan få en bedre relasjon til hunden din

Er hunden din uengasjert i deg? Er den opptatt av omgivelsene, det å snuse eller andre hunder? Sliter du med å oppnå kontakt med hunden din? Om du har problemer med å belønne hunden din med godbiter eller lek, så er dette kurset for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.150 kr  

Fra hundenerd til hundelærd - for den engasjerte hundetreneren

Dette er et teoretisk hundeførerkurs hvor vi deler alle våre hemmeligheter om det å trene hund. Her forsøker vi å gjøre tung teori om til noe lettfattet man har nytte av i praktisk hundetrening.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 1 kveld pr uke i 6 uker 2.000 kr  

Hverdagslydighet - samspill i hverdagen

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Kurset starter med en teorikveld, hvor vi tar for oss de viktigste problemstillingene man møter i hverdagen som hundeeier. Påfølgende kvelder består av praksis hvor formålet er å skape et harmonisk samarbeid mellom deg og din hund.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.150 kr  

Innkallingskurs

Vi tilbyr innkallingskurs. En god innkalling handler først og fremst om sikkerhet. Ikke bare for din del, men for hundens del - og ikke minst andre dyr og mennesker du måtte møte på din vei.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 1 helg 1.300 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 1.300 kr  

Instruktørkurs

Har du lyst å bli med på Midt-Norges beste hundefaglige utdanning?  Doglife Hundetjenesters instruktørutdanning gir deg den beste forutsetningen for å bli både en god instruktør og en god hundetrener. På vårt kurs har vi fokus på at teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter skal gå hånd i hånd

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 6 måneder 25.000 kr  

Konkurranselydighet - for valper og unghunder

Vi tilbyr kurs i konkurranselydighet for deg som ønsker å utvikle din valp / unghund fram til en konkurransehund innen en hundesport som innehar lydighet. Her er fokuset på tekniske detaljer, høy presisjon, samarbeid og å trene på en morsom spennende måte for valpen / unghunden.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.200 kr  
Trondheim Trondheim 6 kvelder 2.200 kr  

Kurs i rallylydighet - en sport for alle

Vi tilbyr kurs i rallylydighet. Dette kurset tar for seg grunnleggende teori og øvelser for rallylydighet. Her vil du lære deg øvelsene, skiltene og hvordan gå rallybaner. Hovedfokuset innen rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 1 helg 2.000 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 2.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>