Dharma Yogaterapi

Min pasjon er yoga - og min visjon er å inspirere kvinner til å ta seg tid til egenomsorg og verdsette sin naturlige, feminine kraft gjennom yoga og meditasjon:

Som sertifisert yogaterapeut i MediYoga og sertifisert lærer i HormonyYoga tilbyr jeg yogakurs i medisinsk yoga for bedre hormonbalanse, regenerasjon og vitalitet for kvinner i overgangsalder og menopause.

Hormonbalanse er viktig for at kropp, sinn og følelser skal være i harmoni og du skal oppleve velvære og livsglede!

Jeg tilbyr live-kurs, online-kurs og nettkurs, samt privatundervisning for deg som er kvinne i overgangsalder og menopause, tiden etter overgangsalder.

Har du lyst til å være med i en gratis facebook-gruppe med yoga for kvinner i overgangsalder? Da kan du søke medlemskap her:
https://www.facebook.com/groups/3336957513022516
Her deler jeg enkle tips og råd og gjør korte livesendinger med yoga og meditasjon.

Velkommen med din henvendelse!


Demo-yogatime for yogakursene - Feminin Flyt

Dette er en gratis prøvetime for yogakursene "Yoga-For-Feminen-Flyt" som starter i slutten av august. Her har du mulighet til å teste ut medisinsk yoga for kvinner, og du har mulighet til å bli litt kjent med meg som yogalærer. Demotimen holdes kun online. Les mer ved å trykke på lenken under:

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Hormonyoga - Ditt Eget Yogakurs

Dette er et yogakurs - bare for deg! Ved å kartlegge dine behov, setter vi sammen et yogaprogram med øvelser som fungerer for deg i din travle hverdag. Klikk på lenken under og les mer om privat yogakurs.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2.300 kr  

Hormonyoga for en lettere overgangsalder - Live online

Horomonyoga - medisinsk yoga for kvinner er rolige og meditative øvelser designet for kvinnekroppen, og som hjelper deg med å balansere deg fysisk, mentalt og emosjonelt. Dette er et verktøy for å hjelpe deg å håndtere overgangsalderen på - en viktig fase i alle kvinners liv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 kvelder 1.600 kr  

Yoga For Feminin Flyt - Medisinsk Yoga For Kvinner i lokale

Medisinsk yoga for kvinner: rolig og myk yoga, pustebevissthet, avspenning og meditasjon som tar sikte på å balansere deg fysisk, psykisk og emosjonelt. Kurset foregår på Galleriet til kafeen "Fire Årstider" på Slependen. Maks 12 plasser. Nytt kurs starter tirsdag 30.august.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 kvelder 1350 kr  

Yoga For Feminin Flyt - Medisinsk Yoga for Kvinner. Live-Online

Bli med meg online og gjør rolig, myk yoga, avspenning og meditasjon spesielt for overgangsalder. Delta enkelt hjemmefra via en brukervennlig plattform (whereby,com). Passer både for nybegynnere og videregående.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 ganger 2400 kr