Dating Adventure

Dating Adventure startet opp i 2009. Vi har spesialisert oss på å lære bort sjekkekunsten, og har hjulpet hundrevis av menn til stor suksess med jenter. Dating Adventures hovedinstruktør og daglig leder er Espen Korsvik, som brenner for å lære bort disse ferdighetene. Vi har lang erfaring med kommunikasjon og sjekking. Dette handler ikke om klisjéaktige sjekketeknikker, men det handler om å bygge en attraktiv livsstil som jenter virkelig liker og vil være en del av. Det handler også om å bygge den selvsikkerheten og tryggheten du ønsker å ha som mann. Dette ønsker vi nå å lære deg!


3-dagers sjekkekurs - lær å sjekke damer

Vi tilbyr 3-dagers sjekkekurs hvor du lærer unike, enkle og effektive metoder for å lykkes med jenter. Du lærer systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 11.900 kr  
Kristiansand Kristiansand 3 dager 11.900 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 11.900 kr  
Trondheim Trondheim 3 dager 11.900 kr  

3-timers videoseminar i sjekking

Vi tilbyr 3-timers videoseminar i sjekking. lærer du steg for steg alle teknikkene og ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter. Instruktør Espen Korsvik har over 15 års erfaring som sikrer deg opplæring med høy kvalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 990 kr  

Nettbasert selvtillitskurs

Vi tilbyr nettbasert selvtillitskurs. Kurset har hjulpet tusenvis av kvinner og menn med å få svært gode relasjoner med sine venner, familie, medmennesker og det motsatte kjønn. Kurset lærer deg hvordan du øker begeistringen og å skape entusiasme rundt de du omgås med dagliglivet, kjente og ukjent.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 dager 990 kr  

Nettbasert sjekkekurs

Vi tilbyr nettbasert sjekkekurs. Lær alle hemmelighetene bak hvordan du tiltrekker deg de jentene du ønsker. Få umiddelbar tilgang til 42 kursvideoer med tilhørende oppgaver som lærer deg å bli den attraktive mannen jenter vil ha.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr