"Mona er rolig og behagelig, kunnskapsrik, flink og motiverende, humor og glimt i øyet." sier de som møter henne. Mona har lang erfaring med personal- og organisasjonsarbeid og har drevet sitt eget firma på heltid siden 2008
Mona deler rundhåndet sin kompetanse til hjelp for nye ledere/mellomledere slik at de skaper gode relasjoner ved å være tydelige og støttende. Hun utvikler arbeidsmiljø ved å skape god samhandling og hjelper den enkelte til å nå sine mål og bli den beste utgaven av seg selv.
Mona er utdannet sosiolog og veilederutdanning i Medarbeiderskap hos Teamwork. Inspirerende CoachTM fra Ringom-instituttet AS. Utdannet megler fra Konfliktrådet.
Forfatter av boka Ny som leder


Konflikthåndtering

Konflikter er en naturlig del av menneskelig omgang og er omtrent ikke til å unngå. Da er det nyttig å være seg bevisst hva som skjer og hva en kan gjøre. Konflikter stjeler energi, men konflikter som håndteres på en konstruktiv måte resulterer i bedre samhandling.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.900 kr

Ny som leder

Som leder skal du balansere motstridende interesser. Du skal styre og få folk med deg. Du må kunne stille krav, inspirere og støtte. Ved å delta på kurset vil du stå bedre rustet til å være ny som leder og takle denne balansekunsten.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8900 kr

Stå støtt i rollen som leder

Å være leder betyr noen ganger å iverksette andres beslutninger. Sliter du med å skape begeistring for nye oppgaver? Finner du noen medarbeidere mer krevende enn andre? Synes du det er utfordrende å være leder i et kulturelt mangfold? Få styrke til å stå støtt i lederrollen ved å delta på

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4450 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.