Christiania Kunstakademi

I tillegg til vårt fullverdige akademistudie i billedkunst har vi en rekke kvelds- i tegning, maling, akt og portrett, fra nybegynner til viderekommen. Du kan gå fra 6 til 12 eller 18 kvelder hver høst/vår, og vi tar inn nye kveldskursdeltakere hver 6. uke.

All vår undervisning er konkret og progressiv, og bygger på de solide billedbyggende prinsipper og kvaliteter i den klassiske kunsten, uavhengig av formspråk og uttrykk. Målet med vår undervisning er å gjøre våre studenter og kursister til dyktige tegnere og malere.

Det er mulig å følge det samme kvelds- eller helgekurset hele året igjennom. Ved å følge et kurs kontinuerlig, eventuelt kombinere flere kurs over tid, kan man lage seg et personlig tilpasset kvelds- og/eller helgestudie i tegning, maleri og skulptur.
Ta kontakt for info og egne priser på slike studieløsninger.


 |  1 2   |  Neste side >>

Akt-tegning - nybegynner nivå 1

Vi tilbyr tegnekurs i akt-tegning for nybegynnere på nivå 1. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 2.350 kr  

Akt-tegning - nybegynnere og litt øvede nivå 1 og 2

Vi tilbyr tegnekurs i akt-tegning for nybegynnere og litt øvede på nivå 1 og 2. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 4.500 kr  

Akt-tegning - nybegynnere og litt øvede nivå 1, 2 og 3

Vi tilbyr tegnekurs i akt-tegning for nybegynnere og litt øvede på nivå 1, 2 og 3. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1.600 pr kurs kr  

Frihåndstegnekurs - nivå 1 og 2, nybegynner og litt øvede

Vi tilbyr tegnekurs i frihåndstegning nivå 1 og 2 for nybegynnere og litt øvede. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring. Kurset tilrettelegges ut ifra hver og en deltakers faglige nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 4.200 kr  

Frihåndstegnekurs - nivå 1, 2 og 3, nybegynner og litt øvede

Vi tilbyr tegnekurs i frihåndstegning nivå 1, 2 og 3 for nybegynnere og litt øvede. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring. Kurset tilrettelegges ut ifra hver og en deltakers faglige nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 1.600 pr kurs kr  

Frihåndstegnekurs - nivå 1, nybegynner

Vi tilbyr tegnekurs i frihåndstegning for nybegynnere nivå 1. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring. Kurset tilrettelegges ut ifra hver og en deltakers faglige nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 2.350 kr  

Frihåndstegnekurs - trinn 2

Vi tilbyr tegnekurs i frihåndstegning trinn 2. Ønsker du å bli bedre til å tegne, men synes det er vanskelig å se hva du trenger for å bli det? Er du ute etter å lære deg prinsippene som ligger til grunn for å skape god tegning? Da er dette kurset for deg. Vi starter enkelt og avanserer gradvis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 helger 2.200 kr  

Malekurs for nybegynnere og litt øvede - nivå 1, 2 og 3

Vi tilbyr malekurs for nybegynnere og litt øvede - nivå 1, 2 og 3. Undervisningen består av fellesundervisning / korrektur og du individuell veiledning / korrektur ut i fra ditt behov, ståsted og erfaring. Kurset tilrettelegges ut ifra hver og en deltakers faglige nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder fra 2.350 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>