Gjennom en lang og unikt samarbeid med Autodesk, våre egenutviklede programvarer og vår solide kompetanse effektiviserer vi din virksomhet med utgangspunkt i CAD og PDM. Digitalisering, Future of Making Things og Smart Industri er ord vi forbindes med.

Gjennom opplæring hos oss, kan vi øke deres produktivitet i det daglige arbeidet. Vi tror at det å investere i kompetanse er like viktig som å investere i programvare.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

3DS Max Grunnkurs

Vi tilbyr 3DS Max grunnkurs. 3DS Max er Showcase sin storebror og ditt eget fotostudio hvor du har kontroll over alt. Det er store muligheter til å visualisere stillbilder, men også animasjoner og simuleringer er blant programmets styrke.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 3 dager Avtales kr  

Alias Advanced

Vi tilbyr kurs i Alias Advanced. I Alias Advanced kurset vil du lære at du etter kurset fullt ut skal kunne bruke alle verktøy i Alias og kunne anvende disse i daglig bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 dager 13.000 kr  

Alias Grunnkurs

Vi tilbyr Alias grunnkurs. For deg som er ny bruker av Alias Design finnes Alias Design grunnkurs. Dette kurset gir deg en grunnleggende forståelse for arbetsflyten i Alias.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 4 dager 26.000 kr  

AutoCAD Dynamiske Blokker

Kurset i AutoCAD dynamiske blokker er for den som vil lære seg å lage smartere og bedre blokker. Våre erfarne og sertifiserte lærere tar deg steg for steg gjennom programmet i passende takt.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 dager Avtales kr  

AutoCAD Electrical

AutoCAD Electrical Grunnkurs er for deg som skal benytte AutoCAD Electrical som konstruksjonshjelpemiddel for å framstille eller vedlikeholde elskjemadokumenter. Våre erfarne og sertifiserte lærere guider deg gjennom de grunnleggende begrepene og funksjonene i programmet.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 dager 9.800 kr  

AutoCAD Mechanical

I dette kurset vil du laere å bruke AutoCAD Mechanical. Våre erfarne og sertifiserte lærere tar deg steg for steg gjennom de ulike delene av programmet. Vi bytter gjennomgang og visninger med mange egne øvelser basert på kursmaterialet og våre egne øveoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 2 dager 9.800 kr  

AutoCAD Oppdateringskurs

I dette kurset vil du laere det nye i AutoCAD eller AutoCAD LT. Våre erfarne og sertifiserte lærere tar deg steg for steg gjennom de ulike delene av programmet. Vi bytter gjennomgang og visninger med mange egne øvelser basert på kursmaterialet og våre egne øveoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 1 dag 4.900 kr  

AutoCAD/LT Grunnkurs

I AutoCAD/LT-grunnkurset vil du lære å bruke AutoCAD eller AutoCAD LT for konstruksjon. Våre erfarne og sertifiserte lærere tar deg steg for steg gjennom de ulike delene av programmet.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 4 dager 15.600 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>