Biodanza Unni Heim og Norsk Biodanzaskole

”Livet altså! Med alle sine smaker, fasetter og nyanser. Denne utrolige muligheten vi har fått. Jeg ville ikke vært noe av min reise foruten. I år 2000 ble jeg rammet av alvorlig sykdom. Jeg fikk ME og kreft. I lange perioder kunne jeg knapt gå eller snakke. Dette endret livet mitt totalt. Det som ikke føltes sant falt som sten til jorden. Det som gjorde at mitt hjerte jublet fikk ny kraft. Jeg har oppdaget at jeg elsker de grunnleggende, basale kvalitetene i livet. Jeg elsker også å være på en utviklingsvei. Jeg elsker å erfare hva som bor i meg som menneske, hvilke innsikter som melder seg, hvilket potensial vi faktisk har. Den beste medisinen for et menneske er andre mennesker og naturen. Alt vi behøver å gjøre er å våge å ta det imot!”

Unni har lisens til å drive Biodanzaskole, lære opp nye biodanzalærere, og hun har også lisens til å lære opp andre biodanzalærere i spesialiseringen: Biodanza i naturen.


Biodanza World Encounter - Bali

Vi tilbyr Biodanza World Encounter - Bali. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt. Systemet baseres blant annet på universelle biologiske og fysiologiske prinsipp.

Sted Dato Varighet Pris
Indonesia Indonesia 6 dager 375 Euro kr