Bergen Helhetsklinikk

Bergen Helhetsklinikk tilbyr en helhetlig og tverrfaglig oppfølging med behandling, oppfølging og terapi.

Legetjeneste, psykoterapi, gestaltterapi, hypnose, parterapi og selvutviklingsgrupper. Lifecoaching, veiledning, mental trening og bedriftsutvikling med psykologisk fokus.

Vi tilbyr massasje, muskelterapi, osteopati, kinetotherapy & special motricity.
Videre har vi personlig trener som gir skreddersydd trening i ditt utemiljø, samt yogatimer inne i vårt grupperom.

Vi tilbyr alt av kosmetisk injeksjonsbehandling: Botox, fillers, svettebehandling, samt behandling mot migrene – og tanngnisning.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Det feminine og maskuline som ressurs for kjærligheten

Vi inviterer til parkurs i liten gruppe med 4 par. Vi garanterer at du og din partner vil lære om dere som par, om dere selv sammen med den andre og få verktøy dere kan bruke til å bygge opp kontoen for samliv og kjærlighet. En innvestering i forholdet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 10 timer 2000 kr  

Eldregruppen

Dette er en gruppe for eldre folk - pensjonister - som ønsker å treffe andre likesinnede som du får kontakt med og som en kan lytte til og fortelle om det som opptar deg. Dette tilbudet er et fint julegavetips til deg som har en eldre slektning i byen. Vi har gavekort.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 10 timer 2.500 kr  

Gestaltgruppeterapi

"On-going, open-ended" gruppeterapi. Selvutvikling i gruppe for personer som ønsker selvutvikling. Gruppeterapi: Velkommen til prosesser og endringsarbeid. Velkommen til autentiske møter, følelser, tanker og kropp. Velkommen til økt awareness og mer levende liv!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 10 timer 2.500 kr  

Gruppeterapi - For deg som sliter med angst eller bekymringer

En åpen - pågående gruppe (du kan gå i den så lenge du vil, og binder deg for en periode) der du jobber med endring og mestring av angst og bekymringer, sammen med andre.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 20 timer 5.500 kr  

Helse og livskvalitet. Forebygging, vedlikehold og optimalisering

I Bergen Helhetsklinikk jobber vi helhetlig i forhold til livsstil og livskvalitet. Fokuset er nå og fremover, og vi tenker ressursorientert og på potensialet vi har for å endre oss mot det som får oss til å vokse trives best.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr  

Kommunikasjon, presentasjon og selvtillit

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon, presentasjon og selvtillit. Enten du jobber med mennesker, kunder, ledelse eller holder foredrag, underholder eller ønsker en behagelig opplevelse når du snakker, presenterer eller snakker med noen om vanskelige tema vil du ha godt utbytte av dette kurset og verktøyet

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 499 kr  

Kurs i sinnemestring

Det er mange som har erfart at det har store konsekvenser og miste kontrollen over sinnet. I denne gruppen bearbeider vi erfaringer, og jobber for større kontroll, mestring og regulering av følelsene innefor registeret som tilhører aggresjon, sinne, raseri og irritasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager / 1 helg 2.900 kr  

Kvinnegruppe

Her jobber vi med ulike tema som til og med kan være vanskelig å dele med de nærmeste rundt deg. Her møter du andre kvinner som vil ha lignende utfordringer i sine liv. Eksempel på tema kan være: tap, vold, overgrep, skambelagte tema, seksualitet, intimitet og andre tema som måtte oppta deg.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2.500 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>