Behandleriet

Vi er 5 erfarne terapeuter som arbeider i et fellesskap som ble etablert sommeren 2001. Helhetlig tenkning står i fokus for oss, og i behandlingen legger vi vekt på årsaken til problemet, og arbeider ut i fra det.

Vi holder til i lokaler med en god atmosfære, hvor hverdagen kan komme litt på avstand.


Babymassasje

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Babymassasje - et språk som sier mer enn ordet fantastisk verktøy for å styrke det gode samspillet mellom foreldre og barnhjelper foreldre til å forstå og tyde barnets kroppspråk hjelper både deg og barnet å frigjøre spenninger, og gir dere et pusterom i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 dager 1.950 kr  

Kurs i dayan (wild goose) qigong og generelle qigong øvelser

Qigong har eksistert i Kina i flere tusen år og er en del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM). TCM bygger på teorien om kroppsenergier som sirkulerer gjennom bestemte energibaner/meridianer i kroppen vår. - styrke kroppens egen motstandskraft - øke blodsirkulasjon og kroppens vitalitet - q

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika  

QiGong - Nei Ging Gong, grunnkurs

Vi tilbyr kurs i Qi Gong - Nei Ging Gong, grunnkurs. På dette grunnkurset lærer du oppvarmingsøvelser som påvirker ledd, muskler og organer i kroppen. Bevegelsene utføres langsomt og kombineres med riktig pust. Øvelsene bygger på hverandre og balanserrer energiflyten i kroppen.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika