Beauty of Medical

Vi tilbyr kurs til samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleier, og hudpleiere som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere. Dersom det er ønskelig holder vi kurs på engelsk og polsk.


Award winning bloomea workshop

Bloomea har vunnnet siste 7 årene på rad i 5 ulike land som BEST INNOVATION DEVICE. Ikke så rart med resultatene man får! NÅ HAR DU SJANSEN til å starte som Bloomea terapeut uten forkunnskaper!! Workshopen holdes av expert trainer fra Paris.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 500 kr  

Injeksjonsteknikk bx/fillere

Vi tilbyr kurs i injeksjonsteknikk bx/fillere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 10.000 kr  

Kurs i carboxytherapy

Vi tilbyr kurs i carboxytherapy. Lær å behandle strekkmerker, arr, fett/cellulitter, slapp hud, områder rundt øyne, hårtap og psoriasis med carboxytherapy. Kurset foregår i Oslo sentrum. Ved kjøp av apparatet kurset er gratis! Rabatt for flere fra samme klinikk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag  

Nouveau Lashes LVL Lashlift

LVL er et revolusjonært alternativ til vippeextensions og gir dine kunder et utseende med lenger vipper uten nødvendigheten av vippeextensions og skadelige permanent teknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.900 kr  

Nouveau Lashes Vippeextensions Grunnkurs + Gratis kit!

Vi tilbyr grunnkurs i vippe extensions. Klassiske Vippe extensions også kalt "en til en" er en øyevippebehandling som leverer det ultimate innen vipper, fra et naturlig løft til glamorøs volum.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 7.500 kr  

Nouveau Lashes Vippeextensions Volumkurs (videreutdanning)

Nouveau Lashes - award winning som BEST SUPLIER siste 5 årene på rad holder også kurs i Oslo. Vi tilbyr kurs i volum vippe extensions og SVS Speed Volume.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 7.000 kr  

Workshop med sertifisering i Bloomea

Bloomea er en ny og innovativ behandling fra Frankrike, som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser, etterfulgt av dyp penetrering av elastin og kollagen serum. Bloomea er internasjonalprisvinner innen BEST INNOVATION made by plastic surgeons i 5 land hele 5 år på rad.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 500 kr