Beauty of Medical

Vi tilbyr kurs til samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleier, og hudpleiere som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere. Dersom det er ønskelig holder vi kurs på engelsk og polsk.


Award Winning Bloomea workshop

Vi tilbyr workshop i Award Winning Bloomea. Bloomea har vunnet de siste 7 årene på rad i 5 ulike land som best innovation device. Ikke så rart med resultatene man får! Nå har du sjansen til å starte som Bloomea-terapeut uten forkunnskaper!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag 500 kr  

Injeksjonsteknikk bx/fillere

Vi tilbyr kurs i injeksjonsteknikk bx/fillere

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 10.000 kr  

Kurs i carboxytherapy

Vi tilbyr kurs i carboxytherapy. Lær å behandle strekkmerker, arr, fett / cellulitter, slapp hud, områder rundt øyne, hårtap og psoriasis med carboxytherapy. Kurset foregår i Oslo sentrum. Ved kjøp av apparatet kurset er gratis! Rabatt for flere fra samme klinikk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag  

Nouveau Lashes LVL Lashlift

Vi tilbyr kurs i Nouveau Lashes LVL Lashlift. LVL er et revolusjonært alternativ til vippe extensions og gir dine kunder et utseende med lenger vipper uten nødvendigheten av vippe extensions og skadelige permanent teknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag 6.900 kr  

Nouveau Lashes Vippe extensions grunnkurs + gratis kit!

Vi tilbyr grunnkurs i vippe extensions. Klassiske vippe extensions også kalt "en til en" er en øyevippebehandling som leverer det ultimate innen vipper, fra et naturlig løft til glamorøs volum.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag 7.500 kr  

Nouveau Lashes vippe extensions volumkurs (videreutdanning)

Vi tilbyr Nouveau Lashes vippe extensions volumkurs (videreutdanning). Nouveau Lashes - award winning som best suplier siste 5 årene på rad holder også kurs i Oslo. Vi tilbyr kurs i volum vippe extensions og SVS Speed Volume.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 1 dag 7.000 kr  

Workshop med sertifisering i Bloomea

Vi tilbyr workshop med sertifisering i Bloomea. Bloomea er en ny og innovativ behandling fra Frankrike, som innebærer slipping av huden kombinert med softlaser, etterfulgt av dyp penetrering av elastin og kollagen serum.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 500 kr