Beauty Medical

Beauty Medical eies av Sandra Romano, sertifiserte kosmetiske sykepleier. Team Beauty Medical består av kvalifiserte spesialister innen estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, plastisk kirurg, hudpleiere, negltekniker, flere assistenter og én markedskoordinator.

Beauty Medical har fokus på anti-aldring profylakse, og selger unike medisinske maskiner til behandlere innen estetisk og kosmetisk hudpleie. Vi har agentur på maskiner som kun kan kjøpes hos oss. Kursvirksomheten foregår i vårt opplæringssenter i Beauty Medical´s 160 kvm store lokaler i Vogtsgate 56 på Torshov, med gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Vi kurser i PB Serum Medical, Nouveau Lashes, Carboxytherapy, Bloomea, plasma pen og negldesign/drill/Shellac.

Vi tilbyr kurs til samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleier, og hudpleier som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere.


Kurs i Bloomea (Makro-eksfoliering/hudsliping)

Har du lyst til å starte innen skjønnhetsbransjen men ikke helt vet hvordan du skal starte? Ønsker du å starte med noe rimelig, som genererer gode penger og som gir ekstremt gode resultater og i tillegg ikke ha noen utdannelse eller forkunnskaper? Da er Bloomea midt i blinken for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Thorsov Oslo, Thorsov 1 dag 500 kr  

PB Serum Medical kurs & sertifisering

Injeksjonsteknikk med PB Serum Medical. Teori og praktisk gjennomgang med sertifisering. Krav lege eller høyere. Sertifiserte kosmetiske sykepleiere kan også delta.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Thorsov Oslo, Thorsov 4990 kr  

PBSerum Cosmeceuticals kurs & sertifisering for hudpleiere

Hudpleie kurs og sertifisering i PBSerum Cosmeceuticals. Teori og praktisk gjennomgang med sertifisering. Kurset er egnet for kosmetiske sykepleiere og hudpleiere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Thorsov Oslo, Thorsov 4.990 kr