Beauty Hudpleieskole

Ved Beauty Hudpleieskole har du mulighet å sikre deg Internasjonale Eksamen ved Cidesco.
Ved avlagt eksamen tilfredsstiller du de faglige krav til Internasjonal Godkjenning.

Beauty Hudpleiefagskole har høye krav til sine elever, ved det mål å gi elevene Internasjonal Eksamen.
Markedet krever mer av elever som er nyutdannet og for å sikre seg en fremtidsrettet arbeidsplass, er elevene mest tjent med den beste læren.

Beauty Hudpleiefagskole tilbyr også kurs i fremtidsrettet behandlinger som bl.a. Braziliansk Voksing, Permanent make up, Negldesign og EyeLash Extension.


Hud og –Kroppsterapi på Beauty Hudpleieskole

Ønsker du å bli Hudterapeut? Beauty Hudpleieskole er en liten privatskole med små klasser, noe som gir hver enkelt elev veldig god oppfølging. Skolen eies og drives av Beauty Products AS som har bred erfaring innen kosmetikk og profesjonell hudpleie i Skandinavia.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 år 115.000 kr  

Hudpleie - Darphin kurs

Vi tilbyr Darphin hudpleiekurs. Pierre Darphin var perfeksjonist til fingerspissene. Dette gjenspeiles i hans luksuriøse hudpleielinje Darphin for den kresne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Hudpleie - Kalahari Basic

Vi tilbyr hudpleiekurs i Kalahari Basic. Kalahari er en komplett hud- og spaserie basert på lokale ingredienser fra Kalahariørkenen. Lær hvordan en Phytoeffektiv serie kombinerer afrikanske urter og planteoljer med ny teknologi.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Hudpleie - Nimue Advanced kurs

Vi tilbyr Nimue Advanced kurs. Avanserte cosmeceutical-behandlinger har utviklet seg til å bli en av de mest populære prosedyrene i hudpleien med forskning som viser optimal forbedring både i epidermis og dermis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Hudpleie - Nimue Basic

Vi tilbyr Nimue Basic kurs. Nimue Skin Technology ble utviklet til det medisinske markedet i 1994, og er i dag en komplett hudpleieserie for hudterapeuter med fokus på hudhelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager  

Klassisk vippeextensions

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensionklassisk vippeextensions. Vippeextensions har blitt en egen nisje i skjønnhetsbransjen. Den hurtigvoksende etterspørselen har gjort at behandlingen har gått fra å være for spesielt interesserte til å bli et must for alle.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 9.000 kr  

Volum vippeextensions

Vi tilbyr kurs i volum vippeextensions . Vippeextensions har blitt en egen nisje i skjønnhetsbransjen. Den hurtigvoksende etterspørselen har gjort at behandlingen har gått fra å være for spesielt interesserte til å bli et must for alle. Kundene står nå i kø, bokstavelig talt. Vår kursholder,

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 9.000 kr