Båtførerprøven.com AS

Båtførerprøven.com AS er en kursarrangør som startet kursvirksomheten i 2004. Vi er spesialister på Båtførerprøven Nettkurs og VHF Nettkurs!

Nettkurs gjør det mulig å enkelt ta kurset når du selv har tid og mulighet for det. Vi bruker mye energi på å gjøre kursene gode, pedagogiske og samtidig ha et enkelt brukergrensesnitt. Vi har nå hatt mer enn 10 000 deltagere på nettkurs og får svært gode tilbakemeldinger.

Vi arrangerer også andre maritime kurs på forespørsel, som kurs for bedrifter og grupper, praktiske båtkurs/seilkurs og kurs i Knoper og Spleis.

Vi er også fast leverandør av GPS-kurs for Turbruk for Bergen Turlag. Vi har forøvrig en rekke firmakunder innenfor offentlig, maritim og marin sektor.


Båtførerprøven - nettkurs

Vi tilbyr båtførerprøven som nettkurs. Nettkurset benytter moderne hjelpemidler som animasjoner, filmer og hundrevis av oppgaver for at du skal være best mulig forberedt til båtførerprøven. Du får også flere testeksamener inkludert slik at du kan prøve deg før den faktiske eksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneders tilgang 990 kr  

Båtførerprøven + VHF - nettkurs

Vi tilbyr båtførerprøven + VHF som nettkurs. Nettkurset benytter moderne hjelpemidler som animasjoner, filmer og hundrevis av oppgaver for at du skal være best mulig forberedt til båtførerprøven. Du får også flere testeksamener inkludert slik at du kan prøve deg før den faktiske eksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneders tilgang 1.580 kr  

Båtførerprøven hos din bedrift

Vi tilbyr båtførerprøven for bedrifter. Båtførerprøven kan arrangeres over en helg eller som nettkurs, eventuelt i kombinasjon. Kursene kan holdes i deres egne lokaler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

VHF - nettkurs

Vi tilbyr VHF-kurs og eksamen som nettkurs. Bruk av maritim VHF krever sertifikat. VHF nettkurs loser deg gjennom pensum enkelt og lettfattelig.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneders tilgang 990 kr  

VHF - nettkurs (offshore)

Vi tilbyr VHF-nettkurs for offshore personell. For å bruke maritim VHF må du ha VHF / SRC-sertifikatet. Med VHF nettkurs lærer du deg hele pensum enkelt og lettfattelig via et moderne nettkurs - alt foregår på internett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneders tilgang 990 kr