Basic treningssenter og fysioterapi

Ideen bak Basic Treningssenter var å skape et treningssenter hvor absolutt alle skulle føle seg velkommen og finne et tilbud som passet for seg, uansett utgangspunkt – det har vi fått til!

Vi har en atmosfære og et tilbud som legger vekt på trening, trivsel og glede, slik at man kan komme som man er, og få den hjelp og motivasjon man trenger, fra sitt ståsted.


Pappa og barn-trening

Vi tilbyr pappa og barn-trening. Vi har noen ledige plasser i far / barn-trim gruppa. Effektiv trening for pappa, hvor barnet blir en del av treningen. Lek og fysisk interaksjon styrker og trygger relasjonen mellom. Pappa kommer i form mens barnet utvikler sin koordinasjon og balanse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 5 uker 1.000 kr  

Ryggskolen - trening

Vi tilbyr kurset Ryggskolen. Kurset inneholder grundig veiledning og praktiske øvelser innen trening som kan redusere og forebygge plagene samt en del teori om rygg, mestringsstrategier og styrketrening.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 8 uker fra 1.200 kr  

Trening for mor og barn trim

Vi tilbyr trening for mor og barn trim. Her trener du sammen med din baby og andre nybakte mødre. Treningen ledes av Julia, som er Mensendieck-fysioterapeut med ekstrautdannelse innen yoga, Pilates og opptrening etter fødsel.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 8 uker fra 1.200 kr  

Yoga for gravide

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Yoga gir både deg og babyen i magen velvære og ro. Du lærer å være til stede, få bedre kroppsbevissthet, økt evne til avspenning og riktig pusteteknikk for å lindre smerte gjennom fødselen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 8 uker fra 1.200 kr  

Yoga for nybegynnere

Få innføring i yoga og bli kjent med pusteteknikker som roer ned og varmer opp kroppen. Lær statiske yogastillinger og dynamiske flytsekvenser. Opplev hvordan å være bevisst og tilstede i øyeblikket, finne kroppslig og psykisk balanse og ro, og overfør disse verdiene til dine daglige aktiviteter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 10 uker fra 1.200 kr