BarAkademiet

Kurs og arrangement fra BarAkademiet.no er sosiale, engasjerende og lærerike, samtidig som de smaker godt!

Vi har spesialisert oss innen cocktail/cognac/barkurs for firma og private grupper i tillegg til selve barskolen som er mer beregnet til bartendere/servitører/folk med større interesse enn folk flest.

Når det gjelder firmagrupper så er det flere typer kurs vi arrangerer. For mindre grupper (inntil ca. 20 pers) kan vi arrangere et aktivt kurs der deltakerne kan bli med i baren og mikse (og selvsagt smake). For større grupper (alt fra 15-150 pers) eller grupper som ønsker et kortere underholdende innslag holder vi barshow. Dvs vi forteller og mikser, og deltakerne smaker og gjør "terningkast" på drinkene.

Besøk oss på: www.facebook.com/barakademiet.no
Rune Salomonsen: www.facebook.com/cocktailguru


 |  1 2   |  Neste side >>

Aquavit Tasting

Vi tilbyr kurs i Aquavit Tasting. Deltakerne får en innføring om norsk fatmodnet Aquavit, eller akevitt om du vil. Vi skal lære om produksjon og produktene. Vi smaker selvsagt og skal finne god match til årets julemat.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 400 kr  

Barskolen

BarAkademiet tilbyr en komplett opplæring innen klassisk bartending. I tillegg til Rune Salomonsen som leder undervisningen, men vi har også gjesteforelesere og profesjonelle bransjefolk som ofte er med i deler av kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 uker 8.500 kr  

Bartenderkurs - 1-3 dagers barkurs for bartendere

Dette er et barkurs for "alle" ansatte i bar/restaurant/hotell. Her får dere en grunnleggende innføring i bruk av barutstyr, produkter, arbeidsteknikk. Vi vil sette opp en cocktailmeny som vi har opplæring i. Dere blir også med i baren for praktisk gjennomgang av alle drinkene.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1-3 dager fra 6.500 kr  

Cocktail Tasting

Barakademiet har som målsetning å inspirere og lære deg som deltaker å lage herlige cocktails i et uformelt miljø. CocktailTasting™ er et 1 times underholdende kurs der vi serverer deg en serie mini-cocktails.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer fra 400 kr  

Coctailbursdag

Vi har laget en stilig bursdagsfest som inneholder CocktailTasting™, konkurranser og privat Cocktailbar. Her vil dere starte med å smake og lære gode populære partydrinker, gjøre "terningkast" til drinkene, så avslutter vi tastingen med vår populære "Jukebox" konkurranse.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 eller 3 timer 400 kr  

Coctailkurs for utdrikningslag

Vi har laget noen morsomme og smakfulle opplegg til utdrikkingslag som bare må prøves! Vi skal smake på alle drinkene og bare ha det gøy! Den gifteklare får noen utfordringer, og dere får selvsagt med oppskrifter og tips.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 45 min - 1 time fra 400 kr  

Cognac-kurs

Deltakerne får en innføring om regionene, produksjonen og produktene. Vi smaker selvsagt på produktene, og dere vil få høre mer om Rune sine opplevelsene i Cognac. En super kveld for cognacelskere!

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger fra 400 kr  

Fresh & fruity summer course!

Vi tilbyr kurset Fresh & fruity summer course!. Barakademiet har som målsetning å inspirere og lære deg som deltaker å lage herlige cocktails i et uformelt miljø. Fresh & Fruity Summer Course™ er et 3 timers underholdende kurs der vi lære deg noen fantastiske sommerdrinker.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 750 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>