Balestrand Fjord Angling

Vi mennesker er i bunn og grunn enkle. "Less is more" fortelles det. Balestrand er fjordbygda midt i den legendariske Sognefjorden. Hit kommer man enklest med bil.

Det historiske Kviknes Hotell ligger ved munningen til Esefjorden. Fjorden var i sin tid tumleplass for keiser Willhelm ll og internasjonale kunstnere som bygde seg fasjonable drage villaer og satte opp kjente romantiske St.Olafs Church.
Esefjorden er omkranset av de kjente tur-fjellene: Raudmelen, Vindreken og Keipen. De har til alle tider vert en kilde til refleksjon, inspirasjon, lek og mestring. Lyset, roen og stemningen i vakre Fjærlandsfjorden er en kilde til fornying, innovasjon og kontraster. Ciderhuset ligger i Balestrand

De fine kursopplevelsene får du i Balestrand. Gi deg selv en opplevelse med båten "Balestrand Fjord Angling". Kursene vil gi deg enkle fiske opplevelser, en reise i deg selv og i et inspirerende fjordlandskap. Den kan tilføre deg resurser til fornying, undring og mestring.


Balestrand Family & Fish-nett - En 4 timers ekspedisjon

Gå Viking i fjordene med den legendariske kaptein Tor å finn din virkelige kraft. Vårt enkle, men samtidig rike program, har rene naturopplevelser, deltakelse og inneholder den fine balansen mellom naturlig instinkter, historiefortelling og selvutvikling som hever en hver selvtillit og mestring

Sted Dato Varighet Pris
Balestrand Balestrand 4 timer 3600 kr tur inkl 4 pers kr  

Balestrand Fjord Trolling - En 3 timer Inspirasjonstur

Den originale fjordopplevelsen som gir verdi. Vårt enkle, men samtidig rike program, har rene naturopplevelser, deltakelse og inneholder den fine balansen mellom naturlig instinkter, historiefortelling og selvutvikling som hever en hver selvtillit og mestring

Sted Dato Varighet Pris
Balestrand Balestrand 3 timer 2.700 kr turpris 4 pers kr  

Fra kontorlandskap til fjordlandskap - Inspirasjon

Vi tilbyr inspirasjon fra kontorlandskap til fjordlandskap, den originale fjordopplevelsen som aktiverer naturlige instinkter, samhandling og koordinering i enkle og spennende aktiviteter. Løs opp stemningen på kontoret. Luft kropp og sjel å få nye impulser og ny inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Balestrand Balestrand 3 timer 2.700 inkl 4 pers kr  

Fra kontorlandskap til fjordlandskap - Teambuilding

Vi tilbyr teambuilding fra kontorlandskap til fjordlandskap, en originale fjordopplevelsen som aktiverer naturlige instinkter, samhandling og koordinering i enkle og spennende aktiviteter. Løs opp stemningen på kontoret. Luft kropp og sjel å få nye impulser og ny inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Balestrand Balestrand 4 timer 3.600 inkl 4 pers kr  

Linefiske - Vær en lokal fisker for en dag

Her blir du utfordret, må ta avgjørelser og mestre dine egne følelser og reaksjoner. Drepe en fisk med kroken i magen. Dette er spennende og naturlige jaktinstinkter som våkner til live og blir aktivert. Du er vital, sterk og levende.

Sted Dato Varighet Pris
Balestrand Balestrand 7 timer 6.300 kr kurs inkl 4 pers kr