Baatskolen POSEIDON

Baatskolen POSEIDON: "...som tar praksisen på alvor..."

Vi tilbyr en rekke maritime kurs og vi benytter enhver anledning til å legge inn praksisturer med den isbrytende redningskrysseren POSEIDON II. Vår filosofi er at teori kan være vel og bra, men det er først gjennom god praksis at man får det fulle utbytte av kursene.

Våre kurs arrangeres både i Stavangerdistriktet, i Bergen og Kristiansand - og på internett. Ta kontakt for nærmere informasjon.


D5LA-Fritidsskipper - med praksistur

Vi tilbyr båtførerkurs i Fritidsskipper D5LA med praksistur. Kurset omfatter langt mer enn den astronomiske navigasjonen som man av og til legger i navnet. Det dekker også konvensjonell navigasjon, oseanografi, meteorologi, lover og regler med vekt på stoff som man kan ha nytte av på oversjøisk seil

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 13.700 kr  

D5L-fritidsskipper med praksistur

Vi tilbyr kurs for D5L-fritidsskipper. D5L gir rett til å føre fritidsbåt opp til 24 meter i stor kystfart. Alle våre kurs for D5L-Fritidskipper dekker teorien for Fiskeskipper kl C!

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 23.700 kr  

Praktisk prøve for ICC

For båtførere som ønsker å leie båt i utlandet har det vist seg at det tradisjonelle norske båtførerbeviset stadig oftere blir underkjent, av den enkle grunn at det ikke inneholder noen som helst krav til praktisk opplæring/prøve.

Sted Dato Varighet Pris
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 6 timer 5.200 kr  
Fredrikstad Fredrikstad 6 timer 5.200 kr  
Hele landet Hele landet 6 timer 5.200 kr  
Levanger Levanger 6 timer 5.200 kr  
Stavanger Stavanger 6 timer 5.200 kr