Axelsons Body Work School

Skandinavias eldste og største skole for kroppsterapier og alternativ medisin.
Har siden skolen ble grunnlagt i 1962, ledet utviklingen av moderne Svensk massasje og kroppsterapier i Skandinavia, og er representert med åtte skoler i Norden og en i Japan.

Har i Norge 2 heltidsansatte og 3 deltidsansatte som tar seg av det administrative arbeidet. Totalt i Skandinavia er det 25 heltidsansansatte.Har en internasjonal lærerstab på drøyt 100 lærere (leger, naprapater, sykepleiere, kiropraktorer, massasjeterapeuter, soneterapeuter m.m.)
Initiativtagere til massasje i barnehager/skolen, massasje på jobben og massasje mot vold.

Medlem i NNH , Norske Naturterapeuters Hoveorganisasjon, FUS, Fagutvalget for Soneterapi (utdanning), Nordisk samarbeid innen utdannelse i Soneterapi (reflexologi) gjennom NRN (Nordisk Refleksologisk Nettverk), KAM, Komiteén for Alternativ Medicin (Sverige), Alternativmedicinska SkolGruppen (ASG) og Branschrådet, Svensk Massage.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Massørutdannelse

Vi tilbyr massørutdannelse. En deltidsutdannelse på ca 600 undervisningstimer tilpasset dagens krav for medlemsskap i Norges Massasjeforbund. Består av intensive perioder på skolen samt hjemmearbeid. Diplom og vitnemål oppnås etter godkjent utdannelse. VEKS-fag er obligatorisk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 21.01.2020 5 måneder21.01.2020 63.700 kr  

Mat som medisin

Vi tilbyr kurs i mat som medisin. Benytt denne unike muligheten til å lære mer om hvordan maten du spiser påvirker deg og din familie, og hvordan du kan bruke mat til å holde deg frisk og få mer energi, sammensetning av måltider, oppskrifter og mye mer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 2.990 kr  

Rosenbevegelser

Vi tilbyr kurs i rosenbevegelser. Konseptet bak Rosenbevegelser er å fremme bevegelsesomfanget i muskulaturen og frigjøre spenninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 3.750 kr  

Rosenmetoden introduksjonskurs

Vi tilbyr introduksjonskurs i Rosenmetoden. Du kan lære Rosenmetoden for din egen personlige utvikling eller i den hensikt å utdanne deg til sertifisert Rosenterapeut.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 2800 kr  
Moss Moss 2 dager 2.800 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 3.200 kr  

Soneterapi - diplomert yrkesutdannelse

Vi tilbyr soneterapi - diplomert yrkesutdannelse. Lær en av verdens eldste legekunster, et enkelt og kraftfullt redskap for behandling som ivaretar hele kroppen. Ved ubalanser i et organ, muskler eller ledd, blir tilsvarende område / sone på føtter, hender eller ører sensitive for trykk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 49.900 kr  

VEKS-fag

Vi tilbyr kurs i VEKS-fag. Saborg vedtok fra 01.01.2011 at alle utdannelser krever VEKS-fag for å kunne bli medlem av en behandlerorganisasjon og registrering i behandlerregisteret i Brønnøysund.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 03.02.2020 3 dager03.02.2020 4.950 kr  

Yin yogalærer utdannelse (4 samlinger)

Vi tilbyr Yin yogalærer utdannelse. Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingenen utføres liggende eller sittende.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12.03.2020 12.03.2020 17.500 kr  

Yoga Anatomi / Bevegelses-anatomi (4 samlinger)

Vi tilbyr Yoga Anatomi / Bevegelses-anatomi Få mer glede og balanse i din egen og dine kunders yogapraksis og trening med bedre forståelse for kroppens anatomi. Bli med på oppdagerferd i verdens mest avanserte konstruksjon: den menneskelige organismen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 31.01.2020 1 helg31.01.2020 3.100 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>