Axelsons Body Work School

Skandinavias eldste og største skole for kroppsterapier og alternativ medisin. Har siden skolen ble grunnlagt i 1962, ledet utviklingen av moderne Svensk massasje og kroppsterapier i Skandinavia, og er representert med åtte skoler i Norden og en i Japan.

Har i Norge 2 heltidsansatte og 3 deltidsansatte som tar seg av det administrative arbeidet. Totalt i Skandinavia er det 25 heltidsansansatte. Har en internasjonal lærerstab på drøyt 100 lærere (leger, naprapater, sykepleiere, kiropraktorer, massasjeterapeuter, soneterapeuter m.m.). Initiativtagere til massasje i barnehager / skolen, massasje på jobben og massasje mot vold.

Medlem i NNH , Norske Naturterapeuters Hoveorganisasjon, FUS, Fagutvalget for Soneterapi (utdanning), Nordisk samarbeid innen utdannelse i Soneterapi (reflexologi) gjennom NRN (Nordisk Refleksologisk Nettverk), KAM, Komiteén for Alternativ Medicin (Sverige), Alternativmedicinska SkolGruppen (ASG) og Branschrådet, Svensk Massage.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>

Ansiktsrefleksologi

Vi tilbyr kurs om ansiktsrefleksologi. Det er utmerket å behandle seg selv med naturlig ansiktsbehandling / ansiktsrefleksologi som et komplement til den daglige hudpleien. Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 5.950 kr  

Cellulittbehandling med kopping

Vi tilbyr kurs om cellulittbehandling med kopping. Kopping er en perfekt metode for egenbehandling av blant annet cellulitter og til økt blodsirkulasjon i ansiktet for et friskere utseende og mindre rynker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.490 kr  

Dry Needling - smertebehandling

Vi tilbyr kurs i Dry Needling - smertebehandling. Dry Needling er en behandlingsteknikk som benytter nåler for å behandle blant annet myofascielle triggerpunkter eller deaktivering av triggerpunkter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Fascial Manipulation (FM) by Stecco

Axelsons er stolte over å ha fått Fascial Manipulation®/Stecco method ved Dr. Antonio Stecco til Oslo for å holde sine kurs i Fasciell Manupulasjon (FM).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 dager 8.500 kr  

Fordypningskurs i yin yoga

Vi tilbyr fordypningskurs i yin yoga. Kurset gir deg mulighet til å gå i dybden, både i din egen kropp og psyke og i teorien rundt denne yogaformen. Fordypningskurset vil utforske yin yoga med ulike temaer og ulike vinklinger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.03.2021 (+1) 1 kveld04.03.2021 (+1) 900 kr  

Funksjonell Nevrologi for terapeuter

Axelsons er stolte over å ha fått NeuroSeminars UK til Oslo for å holde et praktisk introduksjonskurs / seminar i funksjonell nevrologi for terapeuter og instruktører. Benytt denne unike sjansen til å fordype din kunnskap om nervesystemet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.295 kr  

Gravidmassasje

Vi tilbyr kurs om gravidmassasje. Kurset tar for seg behagelige liggestillinger, massasjegrep og litt om den gravides kropp. Vi går gjennom de vanligste plager og hva man må være forsiktig med, samt kontraindikasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 19.05.2021 2 dager19.05.2021 2.600 kr  

Grunnkurs i motiverende samtaler (MI) - online

Vi tilbyr grunnkurs i motiverende samtaler (MI) som online-kurs. Lær en annen måte å kommunisere på for å oppnå gode samtaler, bedre relasjoner både privat og profesjonelt. Du får effektive verktøy som har som mål å hjelpe andre å endre sine vaner og livsstil.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 6 måneder 3.994 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>