Axelsons Body Work School

Skandinavias eldste og største skole for kroppsterapier og alternativ medisin.
Har siden skolen ble grunnlagt i 1962, ledet utviklingen av moderne Svensk massasje og kroppsterapier i Skandinavia, og er representert med åtte skoler i Norden og en i Japan.

Har i Norge 2 heltidsansatte og 3 deltidsansatte som tar seg av det administrative arbeidet. Totalt i Skandinavia er det 25 heltidsansansatte.Har en internasjonal lærerstab på drøyt 100 lærere (leger, naprapater, sykepleiere, kiropraktorer, massasjeterapeuter, soneterapeuter m.m.)
Initiativtagere til massasje i barnehager/skolen, massasje på jobben og massasje mot vold.

Medlem i NNH , Norske Naturterapeuters Hoveorganisasjon, FUS, Fagutvalget for Soneterapi (utdanning), Nordisk samarbeid innen utdannelse i Soneterapi (reflexologi) gjennom NRN (Nordisk Refleksologisk Nettverk), KAM, Komiteén for Alternativ Medicin (Sverige), Alternativmedicinska SkolGruppen (ASG) og Branschrådet, Svensk Massage.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Advents Yin Yoga

Advent er en viktig del av mørketiden vår. En ventetid. Vi venter på jul og på lyset som skal snu… For mange er den travel, uten mye tid til å nære sin egen energi.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 390 kr  

Ansiktsrefleksologi

Med ansiktsrefleksologi behandler vi ansiktet via trykk og massasje på soner og punkter som forbereder sikrulasjon i ansiktet, gir et friskere utseende, mindre rynker og bedre helse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 5.950 kr  

Cellulitt-behandling med kopping

Kurs i kopping - passer for alle.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.400 kr  

Dry Needling – smertebehandling

Vi tilbyr kurs Dry Needling – smertebehandling Dry Needling er en behandlingsteknikk som benytter nåler for å behandle blant annet myofascielle triggerpunkter eller deaktivering av triggerpunkter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 4.000 kr  

Fordypningskurs Yin Yoga

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 22.04.2020 (+1) 1 dag22.04.2020 (+1) 900 kr  

Gravidemassasje

Gravidemassasje Massasje kan være fantastisk for en som er gravid. Og hva er vel tryggere enn å bli massert av en som er kurset i nettopp dette?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 2.400 kr  

Grunnkurs i Motiverende Samtaler (MI) – online

Lær en annen måte å kommunisere på for å oppnå gode samtaler, bedre relasjoner både privat og profesjonelt. Du får effektive verktøy som har som mål å hjelpe andre å endre sine vaner og livsstil. Et nyttig verktøy som gjør din hverdag og dine arbeidsoppgaver enklere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.720 kr  

Grunnkurs i soneterapi / refleksologi

Vi tilbyr grunnkurs i soneterapi / refleksologi. Kurset er både praktisk og teoretisk og du lærer sonene på føttene, flere behandlinger, råd og tips. Kurset danner grunnlaget for yrkesutdannelsen til diplomert Soneterapeut.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 27.04.2020 3 dager27.04.2020 4.500 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>