Asker Hundeklubb

Ønsker du å trene lydighet, bruks, agility, rallylydighet, eller bare være sosial med hunden din, så er du hjertelig velkommen!

Asker hundeklubb ble etablert i 1973. Vi er en aktiv hundeklubb med over 400 medlemmer, for engasjerte hundeeiere og hunder av alle typer og størrelser. Asker Hundeklubb er underlagt Norsk Kennel Klubb (NKK) og samarbeider med Norsk Brukshundsports forbund (NBF).

Vi har eget treningssted både på Vettre og på Sollihøgda. Rally, Bruks, LP og Agility juniorer trener på Vettre, mens øvrig Agility trener på Sollihøgda.


 |  1 2   |  Neste side >>

Agility handling kurs blåbær, klasse 1 - 2

Vi tilbyr agility handling kurs blåbær, klasse 1 - 2. Det bli max 6 ekvipasjer.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 4 kvelder fra 1.200 kr  

Agility handling kurs, klasse 2 - 3

Vi tilbyr agility handling kurs, klasse 2 - 3. Anne Karin å holder kurs for oss. Det vil hovedsakelig være for klasse 2 - 3 hunder. Max 5 ekvipasjer pr. parti.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 5 kvelder fra 1.400 kr  

Bronsemerkekurs

Vi tilbyr bronsemerkekurs. Kurset er målrettet på øvelsene som kreves for å ta bronsemerket og det vil bli arrangert bronsemerkeprøve for de som ønsker dette.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 2.240 kr  

Grunnkurs i hundedressur

Vi tilbyr grunnkurs i hundedressur. Vi er en klubb for alle hundeinteresserte. Vi ønsker å ivareta et positivt hundehold gjennom turer, trening og sosiale treff for både to- og firbente. Klubben har ca 220 medlemmer.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 5 kvelder 2.030 kr  

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Her møtes vi på ulike steder hver kurskveld og jobber med generelle lydighetsøvelser i omgivelser med flere forstyrrelser og utfordringer, samt prøver å legge opp kurset etter hva deltakerne har behov for.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 1.920 kr  

Juniorkurs i agility - nybegynner

Vi tilbyr juniorkurs i agility for nybegynnere med instruktør Maiken Grønvold. Det blir fokus på hindertrening og enkel føring. Juniorkurs er for barn og ungdom fra ca. 8 - 18 år som deltar med egen hund.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 timer 1.950 kr  

Juniorkurs i agility - videregående

Vi tilbyr juniorkurs i agility for viderekomne. Det blir fokus på føringsteknikker og videreutvikling. Må ha bestått bronsemerkeprøven eller mestre alle hindertyper i en enkel bane på et tilsvarende nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 timer 1.950 kr  

Juniorkurs i rallylydighet

Vi tilbyr juniorkurs i rallylydighet med instruktør Lise Fredriksen.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 helg 1.950 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>