Asker Hundeklubb

Ønsker du å trene lydighet, bruks, agility, rallylydighet, eller bare være sosial med hunden din, så er du hjertelig velkommen!

Asker hundeklubb ble etablert i 1973. Vi er en aktiv hundeklubb med over 400 medlemmer, for engasjerte hundeeiere og hunder av alle typer og størrelser. Asker Hundeklubb er underlagt Norsk Kennel Klubb (NKK) og samarbeider med Norsk Brukshundsports forbund (NBF).

Vi har eget treningssted både på Vettre og på Sollihøgda. Rally, Bruks, LP og Agility juniorer trener på Vettre, mens øvrig Agility trener på Sollihøgda.


 |  1 2   |  Neste side >>

Agility blåbær / grunnferdigheter

Vi tilbyr kurs i agility blåbær / grunnferdigheter. Vi bygger flere små kombinasjoner etter ønsker fra deltakerne, fokuserer på briefing, grunnferdigheter, linjer, mestringsfølelse og forståelse både hos hund og fører.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr  

Agility for nybegynnere

Vi tilbyr kurs i agility for nybegynnere. Her vil du og hunden din få et innblikk i agilityens verden, hvor du lærer hvordan du kan bygge opp akkurat din hund til å bli en best mulig agilityhund.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg  

Agility handlingkurs

Vi tilbyr tilbyr agility handlingkurs. Handlingskurs er mer avansert handlingsmessig enn blåbær / grunnferdigheter kurset. Nivået på kombinasjonen legges til nivået på deltakerne, slik at alle får utfordringer, mestring og læringsutbytte. Briefing og agilityforståelse blir spesielt vektlagt.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr  

Blodsporkurs

Vi tilbyr blodsporkurs. Sporsøk er noe du kan lære alle hunder. Å følge et blodspor er en fantastisk øvelse som du og hunden vil ha mye glede av. Det er en fin måte for hunden å få bruke sine lyster og sanser.

Sted Dato Varighet Pris
Våler Våler 1 helg fra 2.230 kr  

Bronsemerkekurs

Vi tilbyr bronsemerkekurs. Kurset er målrettet på øvelsene som kreves for å ta bronsemerket og det vil bli arrangert bronsemerkeprøve for de som ønsker dette (inkludert i prisen).

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 2.240 kr  

Feltkurs

Vi tilbyr feltkurs. I fire timer fokuserer vi kun på de tre felt-hindrene i agility: Vippe, møne og stige, eventuelt med kombinasjon før og etter om dette er en utfordring. Primært fokuserer vi på feltadferden 2 + 2 og grunntrening av dette, mens noen trenger hjelp til å bare mestre hindrene.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr  

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Her møtes vi og jobber med generell hverdagslydighet. Vi prøver å legge opp kurset etter hva deltakerne har behov for. Kurset starter kl. 18:00 hver kurskveld og varer ca i 1,5 time.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder fra 1.920 kr  

Juniorkurs i agility for barn og ungdom

Vi tilbyr juniorkurs i agility for barn og ungdom fra ca. 9 - 19 år som deltar med egen hund. Alle nivåer er velkommen. Vi holder kurs utendørs på grusbane vår og høst, og innendørs i Drammen hundepark om vinteren. Ta kontakt for mer informasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 8 kvelder 3.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>