Art Complexion Make-up Skole

Art Complexion Make-up Skole ble grunnlagt høsten 1990, og er det første profesjonelle make-up senter i Norge. Skolen har som målsetting å gi en grunnleggende opplæring i forskjellige make-up teknikker beregnet på folk som har lyst til å gjøre make-up artist-yrket til en levevei. Dette er med andre ord et tilbud til deg som ønsker en karriere som profesjonell make-up artist/stylist.

Skolen ligger sentralt til i Rådhusgaten 30 , i Oslo. Vi holder til i lyse og fine lokaler på Christiania Torv, rett ved Akershus Festning. Skolen er lett tilgjengelig fra all kollektivtrafikk, både buss, trikk og t-bane.


Hårstylingskurs

Jeanette har arbeidet som hårstylist på Toni and Guy de siste 7 årene, og har sin frisørutdannelse gjennom Toni and Guy i Oslo og London. Hun er utdannet makeupartist gjennom Art Complexion i Oslo og i Los Angeles.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 dager 10.000 kr  

Makeup-skole

Vi tilbyr makeup-skole. Skolen går over 1. år. Innen hvert fag går faglærer igjennom en eller flere demonstrasjoner etter den teoretiske delen er gjennomgått. Den teoretiske delen består ofte av utdeling av kompendiet, forelesning, teoretisk gjennomgåelse av teknikker etc.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 140.000 kr