Arendal svømme og livredningsklubb

Vi skal være det naturlige første valget for alle i vårt nærområdet som ønsker å drive med svømming og livredning. Vi skal også være de det er naturlig å spørre om opplæring og sikkerhet i vann. Dette er drømmen vår og et bilde av den fremtiden vi ønsker for klubben. Visjonen forteller hvorfor folk er med og gjør en innsats for akkurat vår klubb. Den sier hva vi skal strekke oss etter og skape sammen. For at visjonen skal kunne omsettes til handling, kreves det god kommunikasjon.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Svømmekurs for barn og ungdom 10 - 16 år (Parti B/A)

Vi tilbyr svømmekurs for barn og ungdom som mestrer de grunnleggende ferdighetene innen svømming. Her trener vi mye på teknikk, styrke og utholdenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 45 minutter  

Svømmekurs mestersvømming (Parti A)

Vi tilbyr svømmekurs i mestersvømming. Medlemmene i dette partiet har forskjellig svømmebakgrunn. Noen har vært aktive konkurransesvømmere, mens andre trener for å forbedre svømmeferdighetene.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 1 time  

Vannmerke fra 6 år

Vi tilbyr svømmekurset Vann for barn. Vannmerkekursene fokuserer på de grunnleggende øvelsene for vanntilvenning. Det er på dette kurset man skaper grunnlaget for læring av de fire kjernefunksjonene Dykke, Flyte, Gli og Fremdrift.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 30 minutter  
<< Forrige side  |  1 2   |