Apéritif AS

Bli med på spennende og lærerike mat- og vinkurs. Smak viner du trodde du aldri skulle få smake, lær å lage fantastisk mat av noen av Norges beste kokker, og konfekt og kaker av en verdensmester. Du kan også kjøpe gavekort til alle våre kurs.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. I løpet av fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, får du betydelig innsikt i vinverdenens hemmeligheter. Det hele avsluttes med eksamen og diplom. Begrenset antall plasser. Benytt sjansen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 5.450 kr  

Bli en mester i å lage tapas

Vi tilbyr tapaskurs. Lær å lage de deiligste tapasretter, som om du skulle vært i Spania. I tillegg får du avslutningsvis nyte de deilige rettene. Mange av verdens kjøkken har retter som serveres i må munnfuller. Tapas er den spanske varianten, og uten konkurranse den mest populære.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.550 kr  

Bli kjent med Chiles fantastiske viner

Bli kjent med Chiles fantastiske viner Denne kvelden får du smake 13 deilige viner, som til fulle viser hvilke vinskatter dette fascinerende landet på andre siden av kloden skjuler

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 695 kr  

Champagnekurs med Toralf Bølgen

Lær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen. Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 695 kr  

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker. Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.650 kr  

La en proff lære deg å smake vin

La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer En av landets fremste vineksperter, Cathinca Dege, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 11.11.2019 2,5 time11.11.2019 695 kr  

Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over. Mai Tjemsland, som er en av fem med tittelen Master of Wine i Norge, tar denne kvelden for seg internasjonale vindruer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld 695 kr  

Lær forskjellen på Champagne, Cava og Prosecco

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 09.11.2019 09.11.2019 495 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>