Apéritif AS

Bli med på spennende og lærerike mat- og vinkurs. Smak viner du trodde du aldri skulle få smake, lær å lage fantastisk mat av noen av Norges beste kokker, og konfekt og kaker av en verdensmester. Du kan også kjøpe gavekort til alle våre kurs.


Apéritifs Vinskole

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 31.08.2020 5 kvelder31.08.2020 5.450 kr  

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker. Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.650 kr  

Lær forskjellen på Champagne, Cava og Prosecco

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 08.12.2020 08.12.2020 695 kr  

Lær Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Du får oppleve 10 velutvalgte og representative viner for Frankrike.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 02.11.2020 1 kveld02.11.2020 695 kr  

Lær å lage skikkelig gode, hjemmelagde supper

Lær å lage skikkelig gode, hjemmelagde supper Hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig! Spesielt når høsten melder sitt inntog, og man kan kose seg inne med deilige supper som varmer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.195 kr