Ann Cathrins hundekurs

Ann Cathrins hundekurs er en liten hundeskole som setter personlig service og positive belønningsmetoder i sentrum. Vår ambisjon er å få til et positivt samspill mellom hund og eier, der hunden viser at den har lyst til å jobbe med deg.

– Små grupper med maks 6 deltaker per instruktør
– Individuell og personlig tilbakemelding
– Hele familien er velkommen - også barn
– Positive belønningsmetoder
Hjemmelekser per e-post


BK- helgekurs i jakt for retrievere

Er du supergira på jakttrening med retrievere og har lyst til å lære mer? Kanskje har du nylig gått opp til kvalifiseringsprøven i jakt, og er klar for neste steg. Eller kanskje du trener mest alene, og er usikker på om du og hunden din er på rett vei.

Sted Dato Varighet Pris
Alta Alta 2 dager 2.495 kr  
Asker Asker 2 dager 2.495 kr  
Lier Lier 4 dager 2.495 kr  
Sande Sande 2 dager 2.495 kr  

Hverdagslydighet

Drømmer du om en hund som kommer som ei kule på innkalling og som passerer naboenshund i slakt bånd? Da er dette kurset for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 15.01.2020 6 kvelder15.01.2020 2.495 kr  

Jaktlydighet - nybegynnerkurs i jakt med retriever

Retrieverarbeid er toppen av lykke for de fleste retrievere og vannapporterende hunderaser. Dette er kurset for deg som har lyst til å prøve en meningsfull og givende aktivitet både for hund og eier. ????

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 6 kveld 2.495 kr  

Konkurransekurs i jakt

På konkurransekurset i jakt hos Ann Cathrins Hundekurs trener du på å takle nervene. Du får også en-til-en oppfølging der vi avdekker hva som er viktigst å trene på for nettopp deg og din hund. Da slipper du å gire deg selv opp så mye at du ødelegger for hunden på konkurransedagen.

Sted Dato Varighet Pris
Alta Alta 1 helg  
Asker Asker 10 timer  
Lier Lier 10 timer  

Valpekurs innendørs

Har du fått ny valp og ønsker å gi det nye familiemedlemmet ditt verdens beste start? Meld deg på valpekurs. Da unngår du å bruke tiden på unoter senere.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 7 kvelder 2.495 kr