Anetts Danceteria

Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.
Flere tusen elever har siden den gang danset hos oss, og Danceteria´n er i dag en velkjent danseskole på landsbasis.

Mange av våre elever har valgt å videreutdanne seg innen dans eller relaterte retninger som f. eks. teater, drama, film, musikk o.l.

Undervisningen har foregått på alle nivå i aldersgruppen 4 - 50 år, og i de fleste teknikker. Det er uten tvil en skole med sterke røtter i jazz / funk og moderne på et eksperimentelt plan.

Foruten STOR aktivitet utad i lokalmiljøet, har vi årlige oppsettinger i Festiviteten - et stort høydepunkt for alle våre dansere, og ikke minst for foreldre/foresatte, slekt, venner og øvrig befolkning i Kristiansund.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Afro-jazz, viderekomne 14 +

Vi tilbyr dansekurs i afro-jazz for viderekomne 14 +. På kurset blir det masse rytme og energi, høyt nivå og tempo. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund 2.000 kr  

Commercial hiphop, avansert 17+

Vi tilbyr dansekurs i commercial hiphop, avansert nivå. Det er høyt teknisk nivå med fokus på musikalitet, uttrykk og attitude. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund  

Commercial Jazz, viderekomne (barn fra 8 - 10 klasse)

Vi tilbyr dansekurs i commercial jazz på viderekomne nivå for barn fra 8 - 10 klasse. Dette er en fartsfylt koreografitime med fokus på attidude og formidling. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund  

Contemporary Jazz, viderekomne (barn fra 16 år)

Vi tilbyr dansekurs i contemporary jazz for barn fra 16 år på viderekomne nivå.Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund  

Dansekurs - Bolllywood

Vi tilbyr dansekurs i bollywood. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund. Hjelkrem drev skolen i 15 år før hun ga stafettpinnen videre til Wiviann Tveit Naalsund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund  

Digga - barnejazz (barn 5 - 6 år)

Vi tilbyr dansekurs i digga - barnejazz med lek for barn fra 5 - 6 år. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund  

Hiphop 1, litt øvet (barn fra 5 - 7 klasse)

Vi tilbyr dansekurs i hiphop for barn fra 5 - 7 klasse på litt øvet nivå. Kul hip - hop klasse for barn,fresh musikk og funky moves. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund 1.600 kr  

Hiphop 2, øvet 13 +

Vi tilbyr dansekurs i hiphop for barn 13+ på øvet nivå, På kurset lærer man ulike stilarter innen sjangeren. Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund 1.600 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>