Aftenskolen Agder

Aftenskolen - for deg som vil videre!
Aftenskolen er en ledende kursarrangør i Agder. Årlig har vi over 2000 kursdeltakere. Vi har et variert kurstilbud på forskjellige nivå. Tilbudet omfatter fritids - og hobbykurs, språkkurs og yrkesrettede kurs.

Aftenskolen arrangerer også kurs for bedrifter. Språkkurs og maritime kurs har vært spesielt etterspurt. Kursene tilpasses bedriftens behov. Vi kan for eksempel tilby kurs i teknisk engelsk, engelsk forretningsspråk, norsk for fremmedspråklige og båtførerprøven.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Akrylmaling for nybegynnere

Vi tilbyr malekurs i akryl for nybegynnere. Målsettingen er at deltakerne skal lære mange spennende teknikker, fargebruk og få grunnlag for å lykkes med egne malerier. På første kurskveld, vil læreren vise pensler osv og anbefale materiell.

Sted Dato Varighet Pris
Lyngdal Lyngdal 6 kvelder 2.400 kr  

Barne- og Ungdomsarbeider (Vg2, Vg3

Ønsker du å jobbe med barn og unge? Dette kurset er laget for deg som ønsker å ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Når du er ferdig med dette kurset skal du kunne ta den tverrfaglige eksamenen Barne- og Ungdomsarbeiderfaget (BUA3103).

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 12.01.2022 1 semester12.01.2022 16.000 kr  

Båtførerkurs

Vil du ut på sjøen, men mangler båtførerprøven? Med dette kurset får du kunnskapen du trenger for å bestå prøven, og ferdes trygt på sjøen.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 kvelder 1.650 kr  

Fotokurs med Wennesland

Vi tilbyr Fotokurs med Wennesland. Kursholderen Dag Wennesland er naturfotograf og fanger blikk som tar pusten fra deg og bli inspirert til å lære flere teknikker fra Dag på dette kurset. Du vil lære hvordan du bruker ditt speilreflekskamera og hvordan du bruker flere funksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 kvelder 1.950 kr  

Fransk 1 (A1) - Begynnerkurs

Vi tilbyr språkkurs i fransk 1 på nivå A1. Vi bruker varierte undervisningsmetoder for størst mulig måloppnåelse og for å skape variasjon, motivasjon og engasjerte deltakere. Vi legger spesielt vekt på muntlig kommunikasjon om dagligdagse situasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 08.02.2022 11 kvelder08.02.2022 2.900 kr  

Frihåndstegning

Har du en drøm om å lære å tegne? Eller kanskje bare et ønske? I dette tegnekurset vil du lære ulike teknikker med blyant, kull og soft pastell av kunstner Israa Mohameed.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 7 kvelder 2.500 kr  

God voksen - barn som utfordrer

Vi tilbyr kurset "God voksen - barn som utfordrer". Et kurs for miljøarbeidere som har lyst til å bli enda bedre voksne for de barna som utfordrer dem.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 6 kvelder 2.900 kr  

Gratis norskkurs - Forberedelse til norskprøven B1

Med midler fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI) tilbyr vi nå et gratis norskkurs på 80 timer. Målet med kurset er at du skal kunne snakke og skrive norsk på B1 nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand, KKG Kristiansand 20 kvelder 0 kr  
Kristiansand, KKG Kristiansand 01.11.2021 4 timer01.11.2021 0 kr  
Stavanger Stavanger 20 kvelder 0 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>