ADHD-Veilederen

Hei, jeg heter Cecilie Flo Jahreie og er eier av ADHD-Veilederen. Jeg hjelper foreldre til barn i skolealder med ADHD, asperger og tourettes til møte barna med ro og forståelse, slik at de får det bra i familien.

Når du møter barnet ditt med ro og forståelse kan du støtte, veilede og coache til selvstendighet og mestring, heller enn å kontrollere, mase og kjefte. Jeg vil gjerne hjelpe deg til å få en god familiehverdag.

Som doktor i pedagogikk og NLP coach med barn med nevrobiologiske utfordringer som spesialfelt, samt som mamma til barn med vanskene har jeg solid kunnskap og erfaring om hva som fungerer og ikke fungerer i oppdragelsen av barn med nevrobiologiske vansker.


Foredrag - På med ADHD-brillene for foreldre

Vi tilbyr foredrag for foreldre. Er barna våre trassige, ansvarsløse og uoppdragne eller kan det være en annen grunn til atferden deres? I dette foredraget går Cecilie igjennom på en enkel måte hovedutfordringene til personer med ADHD, som er langt mer enn konsentrajsonsproblemer og impulsivitet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 - 5 timer Avtales kr  

Foredrag - På med ADHD-brillene for lærere

Vi tilbyr foredrag for lærere. Forstå og håndtere elever med ADHD og annen utfordrende atferd. Formålet er å gi innføring til å forstå utfordrende eller utagerende atferd, samt gi konkrete strategier for å undervise og håndterer elevene på en best mulig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 - 5 timer Avtales kr  

Foreldremanualen - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs for foreldre til barn med ADHD, tourettes og høytfungerende autisme. Mange foreldre føler på en usikkerhet og maktesløshet. Ingenting av det de gjør fungerer. Dette kurset gir deg 3 steg for å bli den forelderen du ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 999 kr  

Helgeseminar - Rolig & harmonisk for foreldre

Vi tilbyr helgeseminar - rolig & harmonisk for foreldre. Få det anerkjente internasjonale programmet spesielt utviklet for barn med utfordringer som et engasjerende og lærerikt seminar.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg Avtales kr  

Rolig & harmonisk foreldreveiledning, barn med ADHD - nettkurs

Vi tilbyr et nettbasert internasjonalt foreldreveiledningsprogram utviklet spesielt for foreldre til barn med ADHD og lignende utfordringer. Et kurs- og coachingprogram der du blir fulgt tett opp i 7 uker gjennom ukentlig gruppecoaching og daglig tips og inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker 4.990 kr