113førstehjelp

Hva gjør du om en person har tegn og symptomer på hjerteinfarkt, eller hjertestans? Hva gjør du hvis et barn plutselig får feberkramper, eller setter fast et fremmedlegeme i halsen?

113førstehjelp bruker kun instruktører med akuttmedisinsk bakgrunn. Dette kvalitet-sikrer våre kurs, samt til hjelp for de kursdeltagere som har mye spørsmål om skader og sykdommer.

Kursinnholdet vil følge de retningslinjene som gjelder fra norsk resuciteringsråd, til en hver tid, slik at dere er oppdaterte på det nyeste.

Vi anbefaler alle virksomheter å ha en hjertestarter som en del av førstehjelpsberedskapen. Det kan være en utfordring for en leder, å følge opp service og vedlikehold av hjertestarteren, samt sørge for kursing av sine ansatte. Vi tar hele jobben, og sørger for at hjertestarteren er operativ og at de ansatte får kurs.


Forelesning - påfyll av førstehjelpskunnskaper - bedriftsinternt

Vi tilbyr forelesning i førstehjelp for bedrifter. Populært for virksomheter som ønsker påfyll av førstehjelpskunnskaper. Kursinnhold og varighet kan variere etter avtale.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time Avtales kr  

Førstehjelp og strømskader ved elektriske anlegg -bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i førstehjelp og strømskader ved elektriske anlegg for bedrifter. Lær førstehjelp på voksne, og lær om førstehjelp ved strømskader.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Førstehjelpskurs for barn - bedriftsinternt

Vi tilbyr førstehjelpskurs for barn hos barnehager, skoler, SFO og de som har ansvar for barn. Barn er høyt og lavt dagen lang. Små og store skader skjer barn daglig. Hodeskader,tannskader er vanligst når det gjelder skader hos barn.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Førstehjelpskurs for bedrifter

Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter med fokus på de voksnes akutte skader og sykdommer. Vi trenger å vite mer om din bedrift, siden vi vinkler kurset rettet mot hva som mest sannsynlig, kan skje av sykdom og skade på arbeidsplassen. Kursinnhold og varighet kan variere etter avtale.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Hjertestarterkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarterkurs for bedrifter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Livredningskurs i basseng

Vi tilbyr livredningskurs i basseng i hele landet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer Avtales kr