Kunstgjødsel kulturbyrå - gjødsler kunst og kultur 

Over 22 års erfaring

Vil du leve av kunsten?

legge gode planer for ditt søknadsliv og skrive søknadene som oppnår søknadsjubel?

Søknadslivet ditt bør du ta på alvor!

Det finnes så utrolig mange både inntekts- og søknadsmuligheter for deg og dine drømmeprosjekter.

Kunstgjødsel Kulturbyrå gjødsler kunst og kultur* gjennom å finne muligheter, bidra til søknadsjubel og øke kunstnerinntektene for sine kunder. Og har gjort det i over 22 år!

“Forretningsideen tilbake til 2001 om å finne pengene til kunst. og kultur lever i beste velgående.”

Kunstgjødler, Linda Cecilie Furulund

Hvert eneste år veiledes det på over 100 søknader, holdes en rekke verksteder og foredrag. Det gir resultater: Hvert år bidrar Kunstgjødsel Kulturbyrå inn til kunders kunstnerøkonomi i form av søknadsjubel** . I 2023 var dette søknadsjubelbidraget på over27 millioner kroner fordelt på en rekke kunder og pengene kom fra en rekke ulike tilskuddsordninger. Mål for 2024 er nye friske søknadsjubelkroner til byråets kunder på over 25 millioner.

Kunstgjødsel driver også et knippe større programmer for større grupper som handler om å øke inntekten for kunst- og kulturfeltet, og er oppdragsinnhenter for Inspiria Science Center.

*Kunstgjødsel jobber bredt med søknader og et stort antall kunder, og har gjort det over mange år. Det gjør at gjør at byrået har en unik oversikt og kompetanse om søknadsmessige muligheter både innenfor og utenfor kunst og kulturfeltet.

**Søknadsjubel er et ord Kunstgjødsel har funnet på som betegner den gleden og lettelsen det er å motta beskjed om at en søknad er innvilget. Søknadsjubel var også tittelen på den første boka til Kunstgjødsel Forlag “Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten?”

SJEKK UT MULIGHETEN HER PÅ SIDEN - BØKER - VERKSTEDER - FOREDRAG - 1-1 - GRATISRESSURSER

“Takk for alt du har lært meg!

Jeg tenker på en helt annen måte enn før. Bruker en annen strategi, velger ut hva jeg skal søke på med mer sikkerhet og ikke minst velger bort det som ikke er verdt å bruke energi på.

Hadde det ikke vært for hjelpen fra deg, hadde jeg ikke fått det til.”

Hildur Bjørnsdottir

Billedkunstner

“Linda Cecilie deler overveldende generøst av sin store erfaring , hun har gitt meg ei trygghet og tro på at også jeg kan skrive en søknad.

Kan jeg få søknadsjubel, så kan også du! ”

Lill Anita Olsen

Billedkunstner

“Linda Cecilie er dyktig og et mulig kommende orakel. Hun vet mye om å finne penger.”

Rolf Morvik

Forfatter

Linda Cecilie er dronningen av søknader og guider deg trygt gjennom en reise inn i søknadsjungelen med et brennende engasjement som smitter.”

Anette Eiris/Aneiris

Grafisk designer