top of page
Akupunktur nærbilde

AKADEMIET

HELBREDI

  • facebook-round-color-icon

KURSOVERSIKT

Her kan du få oversikten over kommende kurs & arrangement 

Med Akademiet Helbredi vil du oppdage en fantastisk mulighet til å forfølge din drøm om å bli kinesiolog på rekordtid - kun tre måneder med dedikert innsats!

Vårt unike undervisningsprogram gir deg den nødvendige kunnskapen og ekspertisen du trenger for å trives i denne spennende og givende karrieren.

Ikke bare det, men vi tilbyr også en omfattende akupunkturutdannelse på kun ett og et halvt år! Dette gir deg muligheten til å utforske den rike tradisjonen og helbredende kraften i akupunktur, og bli en kvalifisert akupunktør på kort tid.

Våre kurs er utformet med fokus på dybdelæring og praktisk erfaring, slik at du kan føle deg trygg og forberedt til å møte utfordringene i disse viktige yrkene. Vi gir individuell veiledning og støtte gjennom hele utdanningsreisen, slik at du kan få mest mulig ut av hvert studieøyeblikk.

Når du velger Akademiet Helbredi, blir du en del av et omsorgsfullt og engasjert miljø, hvor vi tror på dine evner og potensial. Ta det første skrittet mot en fremtid fylt med meningsfylt arbeid og personlig vekst - bli med oss og realiser dine ambisjoner som kinesiolog eller akupunktør på kort tid!

  • facebook-round-color-icon

Vi ønsker å informere deg om at du vil motta regelmessige oppdateringer fra oss når vi lanserer nye kurs. Vår praksis er å sende maksimalt én e-post i måneden, slik at vi respekterer din tid og sørger for at du holdes informert om våre kommende tilbud på en profesjonell og veloverveid måte. Din oppmerksomhet og interesse er av stor verdi for oss, og vi ønsker å sikre at du alltid er oppdatert på våre nyeste kurs og muligheter. Takk for din tillit til oss.

Spørsmål? Ring mobil 91 72 07 07.

AKADEMIET HELBREDI

"Etter fullført utdannelse skal studenten kunne arbeide som allmennpraktiserende naturterapeut, og kunne eller utføre arbeidet sitt på en forsvarlig måte og følge de til enhver gjeldende norske lover og forskrifter."

bottom of page