Velkommen til Anne Marit & Jarle`s PERIODE 9 Informasjons sider!

HJEM Vår Bakgrunn Kontakt Oss BAZI FENG SHUI HUMAN DESIGN PERIODE 9 KURSPORTAL 2024 ??? MARS-2024 APRIL-2024

NB! GRATIS VIDEO NEDERST PÅ DENNE SIDE OM PERIODE 9!

SE OGSÅ VÅR GRATIS VIDEO FOR HVA SKJER I 2024 SAMT ENERGI KVALITETENE FOR MARS 2024 - KLIKK LINKEN RETT OVER: 2024???

 

 

 

  

Hvem er Anne Marit & Jarle

Vi er gift og har holdt kurs innen alternativ healing som Reiki, Rainbowreiki i over 15 år. Jarle driver med astrologi, Human Design,  Bazi astrologi og Feng Shui og har holdt på i den alternative bransje de siste  20 årene. I de siste 4 årene har Jarle utdannet folk online og drevet med astrologi konsultasjoner til mange hundrede mennesker.

Opprinnelig har Jarle sin utdannelse innen fysikk og teknologi, han  tok sin doktorgrad i emnet i 1995. Han jobbet da som amanuensis og senere 1.amanuensis ved Universitetet i Bergen. I 2004 begynte han som lektor i teknologi ved en videregående skole.

Anne Marit har vært jordmor i det offentlige i over 40 år og har de seinere årene vært kursholder innen for healing, medi yoga og meditasjon. 

PERIODE 9 HVA ER DET?

Se vår gratis video under om hva som skjer i den kaotiske perioden vi går inn i nå kalt PERIODE  9 

  • Lurer du på hvorfor tidene er så kaotiske nå og hvorfor verden ser ut til å bryte i sammen! Er dette bare tilfeldig eller er det noe usynlig som ligger baK og legger til rette for disse kaotiske tidene! Hvorfor er alle så aggresiv nå og mange er så sårbare og tar seg nær av ting som tidligere ble dempet ned.
kaotisk lib-bilde
  • Lurer du på hvorfor middelaldrende damer begynner å komme inn i maktstillinger i samfunnet! Er det tilfeldig at vi har kvinnelig fotball og idretts presidenter, kvinnelig Norges bank sjef, og mange mange flere. Hvordan vil dette påvirke verden på sikt og hva betyr dette for maktkampene blandt spesielt politikere omkring i verden. Vi går inn i en tid nå når kvinner ikke lar seg undertrykke lengre vil vi se i de neste årene. Hvorfor? Dette får du forklart i den GRATIS videoen under!
woman boss-bilde
  • Lurer du på hvorfor alt som tidligere var skjult nå bare kommer opp i lyset nesten hver eneste dag! Er det en tilfeldighet at så mye kommer opp i lyset nå og ledende personer i samfunnet må gå grunnet feil gjort tidligere. ILD energien som symbolisere denne tiden vi går inn i vil sørge for at alt som er begravet og ikke tåler dagens lys vil komme opp til overflaten nå. Det finnes tusenvis av eksempler på dette. Så vil du vite hvorfor er det bare å se den GRATIS VIDEO linken under.
hope in tunnel
  • Lurer du på hvorfor alt så ut til å eksplodere etter Korona krisen i 2020. Hvorfor ble alle i verden tvunget ut av komfort sonen. Dette er noe som kan forklares basert på gammel mystisk metafysikk visdom som har vært kjent i tusenvis av år. Overgangen vi er inne i nå startet i 2017 og ble forsterket kraftig i 2020. Denne perioden er den første bølge som definerer hva som kommer i den 2-bølge som begynner nå 4 februar 2024 og vil fortsette framover til 2043. Den gratis videoen under forteller i detalj om denne bølgen. Denne tiden minner om historien til fuglen Phoenix som brenner opp og står opp av asken.
ENERGIKART-2012-2043-BILDE

Selv om det kan virke kaotisk nå så husk at når noen har influensa så må toksinene opp til overflaten og det må svettes ut før man blir frisk. Slik er det med jorden vår også. Så ting må opp til overflaten før det kan bli fjernet. Husk også at mye det kaotiske i verden har vært der hele tiden men det har vært skjult under overflaten. Men nå i Periode 9 når vi går inn i ILD så vet via at ilden får alt opp til overflaten før det blir brent opp. Etter dette blir jo alt så mye bedre. Så det er mye håp og vi ser nok snart lyset i tunellen. Husk også at ILD tiden vi er inne i handler også om lykke, skjønnhet og lys, men for at det skal komme fram må først litt sot vekk.  

light and hope

Under finner du gratis videoen om Periode 9!

Se gjerne vår VIDEO som ble forelest på messen i BERGEN og i OSLO i 2023. Den beskriver hva som ligger i luften i den perioden vi går inn i nå. Ja, faktisk har aldri menneskene og verden opplevd det som skjer nå. Denne videoen viser hvor sterke de usynlige kreftene i verden virkelig er og at NATUREN vil alltid trekke det lengste strået.

For å se den GRATIS videoen bare trykk på bilde til høyre!!!

Hvis du vil ha en astrologi eller Human Design tolkning!

Ønsker du en Astrologi eller Human Design tolkning og hvordan du navigerer i denne kaotiske tid basert på ditt fødsels horoskop? Horoskop tolkning og årshoroskop for 2024 pris kr.1900

For bestilling av horoskop send en e-mail til Anne Marit Erstad på: am-ersta@online.no. Vi tolker over hele landet via ZOOM med video tilsendt etter tolkningen.