Brannkompaniet logo
Brannkompaniet

Brannkompaniet

Brannkompaniet er et firma som leverer alt av brannmateriell til små og stor industribrannvern. Vi gjennomfører alle relevante kurs og øvelser.

Se våre kurs

Brannkompaniet er et firma som sammen med samarbeidspartnere leverer brannforebyggende og kompetansegivende kurs i brannvern. Hovedsatsningsområde er industrivern i bedrifter. Vi er behjelpelige med å etablere kurs og lage øvelser for industrivernet, lage en beredskapsplan med stående ordre instrukser og tiltak. Tar utgangspunkt i bedriftens risikoanalyse.

Vi tilbyr grunnkurs i varme arbeider for bedrifter og enkeltmannsforetak. Kurset er basert på obligatorisk læreplan fra Norsk brannvernforening som administrerer ordningen «varme arbeider». Kurset gir deltagere en fornyelse av sikkerhets sertifikat. Direkte påmelding til Kurset: 91887266.

Vi arbeider med brannsikkerhet for borettslag. Styret i borettslag har ansvar for HMS internkontroll og brannsikkerhet. Vi bidrar med veiledning fra risikokartlegging til utarbeidelse av branninstruks slokkeøvelser og rømningsøvelser.

Vi tilbyr skreddersydde slokkekurs for bedrifter. Lær av erfarne brannmenn om de forskjellige slokkemidler i teori og praksis. Det du har øvet på vil du mestre når et branntilløp oppstår.