VELKOMMEN

SOMAWORK

SMART TRENING FOR EN KROPP DET ER GODT Å BO I

 
_V5A3789Ida-Gry_WEB87.jpg

Nyheter

Ta yogalærerutdannelse med meg

Påmeldingen er i gang til Kjernekrafts 200hr Yoga Teacher Training - en utdannelse der yogatradisjon møter opplevd anatomi!

Utdannelsen holdes på Kjernekraft av Ida Engerud og meg, gjennomføres på 8 kurshelger i Oslo våren 2024, og avsluttes med en herlig og intensiv uke på Sardinia i juni-juli.

Ida og jeg har hver våre spesialområder, som vi tror utfyller hverandre på en skikkelig bra måte. Dette prosjektet har vi ruget på en stund, og nå er vi klare for å dele alt vi har brukt tusenvis av timer på å studere og utforske de siste ti årene.

I tillegg til asana teknikk, meditasjon, historie, filosofi og alt som hører med til en grunnutdannelse, skal vi snakke mye om fascia, somatisk praksis og mye annet spennende.

Hvis du er nysgjerrig på hva dette blir, kan du lese mer ved å klikke på lenken under

Release & Reset - Skuldre og nakke

Vil du lære noen teknikker for å løse opp spenninger og forebygge slitasje og belastningsskader?

I denne workshopen får du et knippe gode teknikker for egenmassasje med fokus på bindevevet, for økt sirkulasjon, bevegelighet og avspenning i skuldre, nakke og rygg. Vi bevisstgjør og løser opp i slitne muskler og stramt bindevev med rolig bevegelse, myk strekk og egenmassasje, og henter elementer fra yoga og pilates.

Ved hjelp av baller og andre hjelpemidler kan du skape sirkulasjon, og stimulere bindevevet til å fornye seg og reparere skader.

Bli med på workshop, og få med deg noen gode massasjeteknikker hjem. Dette er en rolig time som passer alle, uansett erfaring og fysisk form.

Tid: Lørdag 11. november kl. 10.30-12.30
Pris: kr 500 (Kjernekrafts medlemmer kr 400)
Sted: Kjernekraft i Folketeaterpassajen, Storgata 23

 

Somawork

I Somawork kombineres elementer og erfaring fra yoga, pilates, dans, mindfulness, bindevevsterapi, strukturell balansering og nevrologisk omprogrammering for å hjelpe deg å skape positive og varige endringer og økt livskvalitet.

GryBech-Hanssen_0008cweb.jpg

Gry Bech-Hanssen

Yoga//Pilates//Strukturell Balansering

Gry har jobbet som profesjonell danser i Norge og utlandet i over 20 år og praktisert yoga i snart 15 år. I 2007 utdannet hun seg videre som pilatesinstruktør, og har siden utvidet repertoaret med bindevevsterapi, Neurokinetic Therapy og klassisk massasje. Hun er Yoga Medicine Registered Therapeutic Specialist og assisterer kurs med Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine internasjonalt.

Hennes ubeskjedne mål er å bli den bevegelsesterapeuten hun har savnet gjennom sin egen dansekarriere. Med grundig kunnskap om anatomi, bevegelse og funksjon håper hun å kunne hjelpe deg å avdekke årsaken til akkurat dine plager og utfordringer, og ikke bare behandle symptomene.

 
GryBech-Hanssen_0798cweb.jpg
De egentlige hemmelighetene på veien til lykke er besluttsomhet, anstrengelse og tid.
— Dalai Lama

 

fot_større.jpg