Lær spansk med Belú

Uansett hvor du er

Hva kan du forvente av denne siden?

Spansk er et verdensspråk og blant de aller viktigste språkene vi har. Det finnes mange muligheter til å bli noenlunde god i spansk, og på denne siden finner du interessante opplegg på flere nivåer, som kan benyttes for å bedre språkferdighetene.

Du ønsker å lære...


Ordforråd

Animasjonsvideoer hjelper deg å lære nye spanske ord ved å benytte hukommelsesteknikker. Du trener deg til å huske minst 20 ord per video.

Grammatikk

Her lærer du om ordklassene i spansk. Du lærer også å analysere setninger, og du skal få elementær kunnskap om ordstilling og setningstyper.

Temabasert

Temabasert opplæring. Til hvert tema arbeides det med din førforståelse av innholdet, først på norsk og deretter i spansk.

Om språkkurset

Språkprogrammene jeg bruker er basert på det felles europeiske rammeverket for språk og Instituto Cervantes pensum. Den modulære strukturen av programmene tillater meg å tilpasse dem til hver elevs individuelle mål og ønsket tempo for læring. For alle 6 nivåer av spansk, sørger jeg for at elevene øver de fire grunnleggende ferdigheter: lytteforståelse, leseforståelse, muntlig uttrykk og skriftlig uttrykk. Dette innholdet er supplert med grammatikk og ordforråd.

Til deg som underviser spansk


Tjeneste 2

Klikk her for å begynne å skrive. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.

Tjeneste 3

Klikk her for å begynne å skrive. Quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit.

Ta kontakt med oss!

Videregående? Ungdomsskole? Trenger du hjelp med pensum? Prøver?  Eksamen? Reise? Jobb? Eller rett og slett vil du ha en samtale på spansk?

Er du spansklærer, og ønsker hjelp med digitale verktøy? 

Denne hjemmesiden fue escrita por (ble skrevet av) Belu Smith-Meyer
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang