Oslo Kunstakademi

Enten du er nybegynner eller har mye erfaring, så svarer det seg å lære fra de som har solid faglig kunnskap. Drømmer du om å uttrykke deg som en profesjonell kunstner? Ønsker du å kunne tegne, male eller lage skulpturer ut fra et sold faglig fundament? Eller kanskje du bare ønsker å lære grunnleggende teknikker i tegning? Vi tilbyr ulike kunstkurs for både voksne, barn & bedrifter! • Kurs i Tegning, maleri & skulptur • Kurs i figurativt & abstrakt uttrykk • Dagkurs, kveldskurs & helgekurs • Barnekurs & sommerskole • Bedriftskurspakker


 |  1 2   |  Neste side >>

Gavekort til tegnekurs

Oslo Kunstakademi tilbyr tegnekurs for barn, ungdommer og voksne i Oslo og Bærum. Et gavekort til et tegnekurs med billedkunstneren Maike Sjåfjell er en flott gave!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Malekurs i abstrakt maleri

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri. Lær å male abstrakt på Oslo Kunstakademi! Sett av en helg eller noen kvelder for et lynkurs i abstraksjon. Med oljemaling som medium går vi rett til maleriets essens - farger. Her får du faglig tyngde kombinert med spennende fri utforskning!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 2.890 kr  

Malekurs i farger & følelser

Vi tilbyr malekurs i farger & følelser. Hvorfor stråler noen bilder av positivitet og livsglede, mens andre gir oss en fornemmelse av angst og depresjon? Hvorfor fremstår noen bilder som kraftfulle knyttneveslag, mens andre er sarte og myke som dun?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 2.890 kr  

Malekurs i oljemaling for nybegynnere

Vi tilbyr nybegynnerkurs i oljemaling. Gjennom fem kvelder går vi igjennom grunnleggende maleteknikk og fargelære med oljemaling som medium. Her vil du få en innføring i nødvendig materialkunnskap, fargeteori, komposisjon, skisseteknikk og malerisk arbeidsprosess.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 2.590 kr  

Online tegnekurs for barn 9 - 12 år

Oslo Kunstakademi tilbyr online tegnekurs med billedkunstneren Maike Sjåfjell. La deg overraske hvor flotte tegninger barnet ditt kan lage på et av tegnekursene med billedkunstneren Maike Sjåfjell.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 295 kr  

Skulpturkurs

Vi tilbyr skulpturkurs hvor du lærer hvordan å bygge skulpturer ut ifra relativt enkle teknikker. Vi arbeider ut fra keramisk metode, slik at du slipper slitsomme og sølete støpe-prosesser. Skulpturene hules ut. De kan oppbevares uten å brennes, men de fleste velger å brenne dem.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden  

Sommerskole - Tegning, Maling & Uteaktiviteter

Vi tilbyr sommerskole - Tegning, Maling & Uteaktiviteter. Oslo Kunstakademi tilbyr noen av de mest kreative og morsomme sommerskolene i Oslo! Nytt år - nye, spennende oppgaver! Påmeld barnet ditt på ett av de mest kreative sommerskolene!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 24.06.2024 (+3) 1 uke24.06.2024 (+3) 3.490 kr  

Tegnekurs for barn 10 - 12 år Tema “Portrett” - Sagene

Oslo Kunstakademi tilbyr tegnekurs på Sagene Samfunnshus. La deg overraske hvor flotte tegninger barnet ditt kan lage på et av tegnekursene med billedkunstneren Maike Sjåfjell.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 27.04.2024 1 helg27.04.2024 790 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>