Imageakademiet

Imageakademiet er landets eldste og største skole for utdanning innen makeup og styling. I mer enn 30 år har vi utdannet make-up artister og sminkører for TV, film og foto, teater og opera, skjønnhetssalonger, kosmetikkbransjen m.fl.


Kurs i grunnleggende skjønnsminke - helg

Kurset passer for alle uansett nivå og for de som ønsker å lære sminkehåndverket fra grunnen av. Kurset har et fokus på at du skal lære å sminke andre, men du kan også anvende disse teknikkene på deg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.05.2024 2 dager25.05.2024 3.450 kr  

Make-up and Hair Design - 3 årig bachelor

Vi tilbyr 3 årig bachelor studiet Make-up and Hair Design. 1 år med Imageakademiet i Oslo + 2 år ved Solent University i Southampton UK. Gjennom studiet lærer du sminkehåndverket fra grunnen av. Du lærer også å jobbe med sminke innenfor en kreativ og kunstnerisk ramme.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 148.000 kr  

Make-up artist for Fashion & Beauty - dagskole

Hvis du er ute etter en intensiv og varierende make-up utdanning innen mote, fashion og skjønnhetsindustrien, så er dette det perfekte studiet for deg! Vår utdanning til Make-up artist for Fashion og Beauty er designet for de som ønsker å jobbe innen mote- og skjønnhetsbransjen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 måneder 74.000 kr  

Make-up artist for Fashion & Beauty - kveldsskole

Vi tilbyr utdanningen make-up artist for Fashion & Beauty - kveldsskole. Hvis du er ute etter en make-up utdanning innen mote, fashion og skjønnhetsindustrien som du kan ta på deltid, så er dette det perfekte studiet for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 74.000 kr  

Makeupartist - dagskole

Vi tilbyr Makeupartist-studiet over 1 år fulltid dagskole. En makeupartist jobber med all forskjønnende makeup. Dette kan være alt fra makeup for brud, foto, fashion show, reklamefilm, TV. Makeupartisten jobber i tillegg med å skape illusjoner, som skadesminke, teatersminke, kroppsmaling etc.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 148.000 kr  

Redesign, søm og tekstil

Lyst til å lære og sy, designe og gjenopplive gamle klær? I utdanningen Redesign, søm og tekstil lærer du nettopp dette. Gjennom utdanningens ulike emner får du en grundig opplæring i hvordan du selv kan ta fatt på redesign av gamle tekstiler.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester (1 år) + 2 helgesamlinge... 49.500 kr